Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

w sprawie blokad konta

buła

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio dostałem bana systemowego na miesiac i mam pytanie na jakis podstawie jest ten ban zrobiony a miałem wszytsko ładnie poblokowane HS , aktualizacja metka tez była i na noc ustawiłem i rano już ban był ....

Opublikowano

Pierw sprawdź na e-mailu dokładną przyczynę bana. Bo jeśli jest to miesięczny ban to na pewno nie za hacki (za hacki banują forever)

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

a moze ktos podkablował do supportu?

masz pewność ze systemowy? moze dostales od gm a mejla nie dostałeś bo na niektóre po prostu nie dochodza od gf

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

No własnie nie dostałem mejla i napisałem na supporta i napisał mi Gm ze to systemowa blokada na miesiac ... bo zazwyczaj piszą mejle z banem i to w nocy miałem ustawione to nie wiem czemu to ...

Opublikowano

Może za wulgaryzmy/wulgarny nick?

PS.

żadne programy typu : HackShield Bypass v1.5 itp.

NIE Blokują HS !

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Pedalex i Azris, co wy piepszycie :D Jak sa zablokowane logi to za nie bana nie bedzie.

Ban systemowy czesto jest za logowanie sie do gry na niezaktualizowanym cliencie albo handel powyzej 10kk na handlu i 1kkk na tobole. Nie zawsze musiales to robic kilka dni temu, moglo to byc kilka tygodni albo nawet miesiecy temu.

Opublikowano

Nie da się zablokować HS.

Dokładnie.

Pedalex i Azris, co wy piepszycie :D Jak sa zablokowane logi to za nie bana nie bedzie.

Ban systemowy czesto jest za logowanie sie do gry na niezaktualizowanym cliencie albo handel powyzej 10kk na handlu i 1kkk na tobole. Nie zawsze musiales to robic kilka dni temu, moglo to byc kilka tygodni albo nawet miesiecy temu.

Sry, ale jestes idiota jak myslisz ze zablokowanie jednego pliczku uratuje ci od bana i nie bedzie wysylac logow hahaha

Opublikowano

Misiek może być tak jak Ty mówisz że nie aktualizowałem systemtycznie metina bo tam mi napisali że jest to nie sprawdzane przez HS ani od GM tylko jakos za stosowanie np: Kamermoda a własnie aktualizowałem 2 dni przed banem a bana wyrwałem w nocy jak ustawiłem multi

Opublikowano

na 100% dostales bana za modyfikowanie plikow gry program typu kamer mod itp. Tez na miesiac dostalem za to bana potem chyba na 3 miesiace jest a za 3-cim razem forever ;p tyle ode mnie

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

na 100% dostales bana za modyfikowanie plikow gry program typu kamer mod itp. Tez na miesiac dostalem za to bana potem chyba na 3 miesiace jest a za 3-cim razem forever ;p tyle ode mnie

Dziwne jak ja miałem to pytałem gm czy mogę zgłosić boty to mi napisał ,że mam ss dać to ja mu na to ,że mam moda wgranego i nie wiem czy można ,a on na to ,że modyfikację

bez hacków są legalne i za to nie ma bana ...

Opublikowano

a Jak oni to sprawdzają wgl ? i można sie uchronic od tego ?

Pewnie zrobili masowe banowanie.

Od tego można się uchronić jedynie grając fair play, a jeżeli jedziesz na hackach to trzeba umieć zabezpieczyć je dobrze przed użyciem w grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...