Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro-komentarz.

WodnyGłaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć...

Wiele rzeczy kupiłem na koncie Junior, zawsze po zakupie wystawiam komentarze, ale nigdy sprzedawca nie wystawił mi komentarza , przecież gdy kliknę " Kup Teraz " , przychodzi

e-mail z wiadomością , Jako kupujący wystawiasz pierwszy komentarz , sprzedawca wystawia jako drugi, tak samo pisze przy nie których aukcjach... a do tej pory ( kupiłem około 15 rzeczy , NIE wirtualne typu kasa w grze ) tylko normalne .i nigdy nie dostałem komentarza.

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

dostałeś nie dostałeś jaka to różnica tylko ty sie chwalisz czy o coś pytasz ?

Pytam geniusz ?

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

GameOverMan, to nie oto tutaj chodzi.

Po prostu może jest to jakoś z kontem Junior, z tymi komentarzami. :)

Ja zawsze czekam na ruch sprzedającego, nawet jeśli w regulaminie jasno jest napisane, że kupujący wystawia pierwszy komentarz. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...