Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Darmowe kredyty w GA

xXSuperClownXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, dzisiaj powiem Wam jak zdobyc darmowe kredyty do GA.

1.Wejdź na http://www.gameanarchy.net

2.Zarejestruj się bądź zaloguj.

3.Pod "BUY CREDITS" masz Free credits "CPALEAD" i "ADSCEND".

4.Wybierz odpowiadające Ci "ankiety" i wypełnij je.

5.Gdy wypełnisz np "wygraj iphonea" , (oczywiscie nie musisz podawac prawdziwych danych).Po paru minutach, do 2 godzin dojdą ci kredyty.

6.Obok "Public vip" jest download, wciśnij je następnie pobierze ci się pliczek o nazwie "RenameMe", zmień nazwe tego pliku na : 0076F0F9

7.Gdy zmienisz nazwę, otwórz plik, a następnie zaloguj się.Gdy się zalogujesz wybierz odpowiadające ci CA, po czym kliknij "activate", ca Ci się załącza i grasz.Klawiszem "insert" aktywujesz menu hacka.

Poradnik zrobiony dla tych co nie wiedzieli, proszę o pozytywne komentarze, ponieważ jest to 1-szy poradnik TEGO TYPU. Pozdrawiam,

PS. Jeśli był taki poradnik to przepraszam, ale nie znalazłem

Opublikowano

Nie wiem na jakich zasadach to ma działać bo tam musisz wysyłać sms'a ale niech będzie

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Równie dobrze można na proxy amerykańskie wbić i porobić reklamy, niż te nędzne polskie.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Coś typu SponsorPay ja sie w to nie bawie wysłem esa na jakąś ankiete (opłacało sie) i mi nie doszły pkt (w tym przypadku credity).

Dam ci like za starania ale ja nie lubie takiej formy płatności szkoda czasu i nerwów

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...