Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

drop z best. kapitana na pl

watus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy oplaca mi sie kupic 2x drop z is na tydzien, aby dropic KD z best kapitana, ok 2h dziennie? Dobrze kamienie lecą? mam 35lvl. Probowal ktos tak?

Opublikowano

Jest bardzo mała szansa na drop KD z Besta . Z rękawica może 1 -2 KD przez ten tydzień dropniesz , wiec raczej jest to marne rozwiązanie .

Opublikowano

Z Best. Kapitana drop kamieni jest bardzo mały. Musiałbyś zabić ich tysiące żeby zarobić na średniego FMS'a. Jak nie wierzysz :

http://wiki.metin2.pl/index.php/Best._Kapitan

Polecam Ci dropić z Metinów 30/35/40/45 jeśli dajesz radę i oddawać expa na gildię przez 7 dni. Zarobisz o wiele więcej niżeli miałbyś dropić z kapitana.

Opublikowano

Ja na twoim miejscu zrobił bym tak :

Gdy juz kupiłeś tą rękawicę i masz bojowca to lataj na metki 25/30/35 i co powiedzmy 30min wpadaj na resp

Best. Kapitana, aby ogarnąć czy jest. Tak będziesz miał dużo KU/KD no i może wpadnie jakiś kamol ^^

Tutaj jest filmik pokazujący, ze Kamyk leci z besta :)

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Raz mi kamyk polecial z besta ale to dawno, na tym samym koncie mam dropka 69lvl na metki smierci z którego mi dzis kamol polecial ^^. ze smierci ile moze mi poleciec? na pewno wiecej ale ile?

Opublikowano

wbij 15 lvl body i tniesz :))

Mi leciały kilka razy pod rząd na 2x dropie :) raz mi wyleciał z jednego besta fms, jelon i zloty klucz xP

Sry

Myslaem ze chodzi o best specjaliste, ale moze ci sie przyda

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

zrob postac 18-25 lvl rekawice zlodzieja kup i wtedy bij bestiali wtedy moze jeszcze jakis fmsik ci dropnie sam tak zarabialem z rekawica na tydzien po 3-4 h dziennie wyciagnalem 17 fmsow rape kozikow itp + jeszcze mialem jednego fmsa sr 44 ;p ale spalilem na +1 :DDD wiec polecam ci ten zarobek

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

Mi ostatnio z best kapitana dropneły 2x shurikeny + pod rząd :D A tak to ogólnie nic oprócz kluczy mi z niego nie dropło a bije je już długo.

Opublikowano

Według mnie szkoda czasu na best.kapitana. Także polecam metki w m2. A przy okazji jak będziesz latał za metkami to ubijaj besty, może jakiś ciekawy FMS poleci czy coś :) Chociaż nawet przy ubijaniu metka na 35 może dropnąć FMS :)

1325860960-U24240.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...