Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Proźba]Mod

Lantan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema czy dalby mi ktos caly fodler .minecraft z wgranymi modami mo'creatures i te inne huśka ? Chociasz te mo'creatures

dam lajka

Użytkownik od 18 gru 2011

Opublikowano

Tak jak wyżej nie wolno wstawiać pliku minecraft.jar dlatego też sam musisz sobie wgrać mody. Poniżej daje link z tutorialem jak wgrywać mody.

http://www.mpcforum.pl/topic/514750-tut-video-jak-wgrywac-mody-bledy-podczas-wygrania-modow/page__fromsearch__1

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Już chciałem dać link do minecraft.jar, ale przeczytałem, co piszecie.

Macie rację, a poradnik, faktycznie, świetny! Na pewno sobie z nim poradzisz. Temat do zamknięcia.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Nie! Nikt Ci nie da minecraft.jar bo to jest piractwo , którego MPC nie popiera.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...