Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] KamerMod- Problem

Exibit : )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka : )

1.Otóż KamerMod'a miałem na komputerze 3 tygodnie... Wczoraj coś zaczęło się knocić przełączając między dwoma oknami często zastawałem czarny ekran na KamerMod'zie przez co musiałem go wyłączyć, a następnie włączyć zdarzyło mi się tak kilka razy w ciągu godziny... Potem wyłączyłem komputer i po 40 mniutach ponownie włączyłem KamerMod'a tam wszystkie itemy po Angielsku i nie widać które były zawarte w plikach, które zgrałem.... Kamer'a zawsze odpalałem przez ConnectHelp'era, potem wgrałem Metka 2011 od nowa nia patch'owałem go.... Zgrałem plik ''Lib" bo wyskakiwał mi ten błąd FATAL ERROR!! Python Library file not exist! I od tego czasu zawsze jak włączam Nexus'a (Serwer na, którym gram) wyskakuje mi ''coś poszło nie tak'' Wcześniej owszem zdarzało mi się to czasami, ale to tylko czasami... Metin włącza się normalnie, ale nie moge się zalogować cały czas jest coś takiego ''Zaraz zostaniesz połączony"- gdy loguje się na konto

2. Który plik odpowiada za bronie i cały ich opis w Eq?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...