Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Monitor sam się wyłacza i wlacza

klopek90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problemy z monitorem , mój komputer chodzi prawie cały dzień jest on podłaczony dobrze . Teraz problem sam się wyłącza i włącza nie mam pojęcia dlaczego starałem sie podłaczyC od nowa i nic nie dało możliwe braki zasilania bo to dzieje sie ale calyczas albo czasami .

Opublikowano

mój komputer chodzi prawie cały dzień

Właśnie, to może być przyczyną.

Komputer jest już "zmęczony" i po prostu nie nadąża.

Sprawdź jeszcze raz kable, może nie są do końca wciśnięte.

Pzdr,*ZiomQ*.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ale kiey wyłącza i włącza? Jak działa komp i coś robisz czy jak porostu działa i nic nie robisz ?

To raczej tylko problem z ustawieniami oszczędzania energi windows a nie z monitorem. Jeśli już z nim to serwis albo kupno nowego .

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Wszystko jest wporzadku . To polega na wylaczaniu ogolnie z zasilania takjakby. Tak jakbym wylaczyl prad i wlaczyl . Czasami robi sie tak nawet do 20 razy potem uspokaja . i dziejie sie to czasami jak siedze czasami jak tylko stoi wlaczaony.

Opublikowano

Szkoda mi moniora nowego bo ten dostalem mozna powiedziec na pozegnanie od kumpla no i staralem sie dbac jak go ruszalem to tylko na boki . oddam do serwisu zobacze co powiedza dzieki za pomoc:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...