Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]LoL

ziomkus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z obrazkiem powrotu w Lolu(B). dokładniej chodiz o to że jest on powiększony i zasłania mi cd skili. Nie stało sie to po żadnym patchu tylko poprostu jednego dnia wchodze na lola i obrazek mi zasłania skille. Nigdy wczesniej mi sie cos takiego nie działo a gram juz ponad pół roku. Poniżej daje screenshot zeby dokładnie pokazac jak wyglada problem. wiecie może co zrobic?

http://img155.imageshack.us/img155/842/bugnoy.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zgadzam się z tym powyżej :D Jeżeli jesteś wdzięczny za moją odpowiedz możesz mi dać +

Opublikowano

Pierwszy raz coś takiego widzę , nie wiem co dokładnie trzeba zrobić , ale może pomoże reinstall lub naprawa plików .

Opublikowano

Spróbuj pobawić się ze sterownikami karty graficznej. Miałem tak w innej grze, że mi zasłaniało, bugowało się a wystarczyło najnowsze sterowniki zainstalować.

Opublikowano

Sterowniki do karty graficznej mam najnowsze. Napraw już próbowałem i treaz reinstaluje lola

Problem rozwiazany. :D reinstalacja lola pomogla

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zgadzam się z tym powyżej :D Jeżeli jesteś wdzięczny za moją odpowiedz możesz mi dać +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...