Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Cait - jakie itemy late game?

kamil1419

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, jeżeli ma się bardzo dużo kasy bo gra się nawet powiedzmy for fun ale itemy chcę takie poważne, żeby wygrywać 1vs1 albo timfajty sobie to co kupować na caitlyn? Tutaj mam 2ssy http://imageshack.us...28/corobic.jpg/

http://imageshack.us...2/corobic2.jpg/

Pomóżcie proszę. Jakie są najlepsze 6 itemów na caitlyn bez względu na kasę bo jej jest dostatek ;D

Opublikowano

To jest postac carry, czyli phantom dancer, edge, bloodtwister czy jak to sie to tam pisze, yooumuuu ghost blate, mozna jakiegos hapsa kupic np, warmong i wystakowac, buty te co masz.

Opublikowano

Nigdy nie składam na AD Carry survi, bo nie wchodzę na front, gdyż nie jestem tankiem. So, nie kupuj whispera, banshee kup sobie phantoma i BT.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

a niby jak się stakuje "berserki"? Jak wygląda lub jak się nazywa po poslku quicksilver sash?

@Darkaj bez przesady nie potrzeba było wtedy tanka ale ogólnie to masz rację ;D

Opublikowano

@Darkkaj

Whisper to nie survi tylko zajebisty item, a survi zawsze się jakieś przyda guardian albo qss

@up

Berserków się nie stackują, a qqs to taka bandana dająca magic resista i aktyw zdejmujący CC

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

@Darkkaj

Whisper to nie survi tylko zajebisty item, a survi zawsze się jakieś przyda guardian albo qss

@up

Berserków się nie stackują, a qqs to taka bandana dająca magic resista i aktyw zdejmujący CC

Wololo, wiem, że whisper to nie survi, tylko, że jak nie ma w drużynie kogoś z wysoką ilością arma, to lepiej jebnąć BT, a przeważnie AD Carry ma się trzymać z tyłu, więc ma bezpieczną pozycję, dlatego nie składam survi.

4to7r2K.png

Opublikowano

Wololo, wiem, że whisper to nie survi, tylko, że jak nie ma w drużynie kogoś z wysoką ilością arma, to lepiej jebnąć BT, a przeważnie AD Carry ma się trzymać z tyłu, więc ma bezpieczną pozycję, dlatego nie składam survi.

Mając już ok. 300 ad, nawet na papiera przyda ci się bardziej te dodatkowe 40% arm pen + 40 ad od czystego 100 ad. Imo whisper > bt, do tego tańszy, nie zdziwiłbym się jakby cena tego itemku się powiększyła w następnych patchach.

@ co do tematu polecałbym:

Berserki

Panthom

Infinity

Btek

Last Whisper

Survi (np. banshee, angel, nawet warmong jeśli ktoś z teamu ma egidę)

Opublikowano

Mając już ok. 300 ad, nawet na papiera przyda ci się bardziej te dodatkowe 40% arm pen + 40 ad od czystego 100 ad. Imo whisper > bt, do tego tańszy, nie zdziwiłbym się jakby cena tego itemku się powiększyła w następnych patchach.

@ co do tematu polecałbym:

Berserki

Panthom

Infinity

Btek

Last Whisper

Survi (np. banshee, angel, nawet warmong jeśli ktoś z teamu ma egidę)

Meh, wolę mieć te kilkanaście procent więcej life steal'a.

4to7r2K.png

Opublikowano

Najlepszy build to

-Doran's Blade

-Berserki

-W tym czasie kup BF sworda

-Phantom

-Infinity

-Bloodthrister

-Black cleaver

Ja tak gram nawet na rankedach i spokojnie wyciagam np 10/3 5/0 takze nie wiem ale dla mnie taki dobry

Opublikowano

Jako 1 item na :

Ashe, Tristanie, Miss Fortune, Cait - pierwszy Infinity

Vayne, Graves, Sivir - Bloodthrister

Corki, Ezreal - przed Infinity, Sheen(później trinity).

Na Kog'Maw-ie - Infinity albo Madredy.

Poza tym składasz phantoma, bloodthristera/infinity, Last Whisper + banshee, QSS, guardian albo drugi bloodthrister/phantom.

Opublikowano

wtf? na cait pierwszy infinity ? chyba snisz. na Cait pierwszy BT, potem phantom dancer, nastepnie lost whisper albo IE, whisper albo banshee/quicksilver

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Nie ma takiej zasady .. Kupujesz też pod gre - padasz często/nie idzie za dobrze w farmie lepiej kupić IE

Btw. jeżeli macie 3 ad (top, jungla i bot) lepiej pierwszą kupić latarnie i jest 15 minuta easy baron

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

A zrób sobie latarnie, berserki, ie i pd w sumie to co zawsze

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

No ta, bierzesz dorana potem buty kolejnego dorana albo 2 odrazu (żeby mieć 3) i budujesz latarnie

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

a co mysliscie o mocy trojcy dla vayne moze byc nawet jakos ostatnie. wkoncu po uzyciu akrobacji wyciaga duzy dmg ^^

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

a co mysliscie o mocy trojcy dla vayne moze byc nawet jakos ostatnie. wkoncu po uzyciu akrobacji wyciaga duzy dmg ^^

Nieopłacalne Vayne skupia się głównie na AA, skille to tylko dodatki, które mają ułatwić u niej grę (stun, zwiększony dmg, invis). To nie hybryda, lecisz dmg, ew. survi na koniec jak to koledzy na górze napisali. Trinity daje za mało życia, aby opłacało się składać jako survi.

4to7r2K.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...