Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zwoj korekcji - ma ktos zapytanie (zeby wyciagal kd)?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie ma ktos zapytanie/quest zeby zwoj korekcji wyciagal kd z broni pozostawiajac czysty slot ?

za pomoc daje + , - wedle uznania

Opublikowano

Zwój kamienia duszy - usuwa wszystkie kd z itemu i pozostawia spalone sloty

Zwój korekcji - usuwa ostatnio dodane kd i pozostawia wolny slot

Księga obróbki kamienia - oczyszcza wszystkie spalone sloty, pomyślnie dodane kd zostają w itemie a tylko spalone sloty zastąpione zostają wolnymi slotami.

Mam nadzieję że zrozumiale wyjaśniłem ;)

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

yangster, to mnie "rozwaliłęś"...

On chce zrobić tak, aby na jego serwerze prywatnym Zwój Korekcji wyciągał KD. (Nie ten dział!)

Więc się wypowiem. Z tym by było więcej roboty, bo byś musiał usunąć poprzedni przedmiot, który wyciągał KD razem z jego zapytaniem, aby nie było bugu.

Do tego musiałbyś zrobić nowy przedmiot z funkcjami do wyciągania i ikoną Zwoju Korekcji, a do tego całe nowe zapytanie.

To jest naprawdę dużo roboty, może udałoby mi się to zrobić, ale czy naprawdę aż tak potrzebne?

Opublikowano

Według mnie jest to bezsensu... I tyle na ten temat...

Z fartem dla dzieciaków na osiedlach,

bo nawet Ci z szarych blkoów mają Wielkie serca.

Jt6Q7Jv.png

Opublikowano

chodzi mi o zapytanie, lub quest na zwoj korekcji ktory wyciaga z broni kd i zostawia czysty slot na kd

juz rozumiecie?

daronian , ja mam w cliencie zwoj korekcji tylko do wczoraj nie mialem zapytania na niego w navicacie ale sprawdzilem w locale_pl>> item_proto i jak sie nie myle jego id to 71109 nie wiem dokladnie id bo pisze ze szkoly i nie mam jak sprawdzic. Wracajac do tematu wczoraj zrobilem zapytanie na zwoj korekcji a wlasciwie przerobilem i widze zwoj korekcji w ekwipunku ale nie dziala on mi nie wyciaga kd .Dlatego prosze was o zapytanie na ten zwoj jak ktos z was ma niech podesle nawet na pw bo to raczej chodzi o zapytanie nie o quest.

Opublikowano

Tutaj masz quest ,ale podobno ma buga :

http://www.mpcforum.pl/topic/275718-quest-wyciaganie-pojedynczego-kd/

Tutaj zapytanie :

INSERT INTO `item_proto` (`vnum`,`name`,`locale_name`,`type`,`subtype`,`weight`,`size`,`antiflag`,`flag`,`wearflag`,`immuneflag`,`gold`,`shop_buy_price`,`limittype0`,`limitvalue0`,`limittype1`,`limitvalue1`,`applytype0`,`applyvalue0`,`applytype1`,`applyvalue1`,`applytype2`,`applyvalue2`,`value0`,`value1`,`value2`,`value3`,`value4`,`value5`,`socket0`,`socket1`,`socket2`,`socket3`,`socket4`,`socket5`,`refined_vnum`,`refine_set`,`magic_pct`,`specular`,`socket_pct`) VALUES ('39033','Ĺ?Ľ?Ľ­','Zwój Korekcji','3','10','0','1','98688','286720','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','0','64896','127','65008','21631','4855','0','0','0','0','0');

Ale raczej nie działa bo to w game pewnie jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...