Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Spotted GM

Hardkor97PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Pytanie takie jak przeczytałem w jednym temacie za co i na ile można dostać bana ? przeczytałem tam że GM przywołuje się przez spotted GM. Jak to się robi ? jak się przywołuje przez to GM ?

Jak pomogłem daj Lubię to :)

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Mi się wydaje że jak piszesz raporta , to jest tam ramka i wybór , chyba to 3 zdanie...coś tam GM.

Impression czy jakoś tak się piszę x_x

Jeżeli się mylę to sry , ale tak słyszałem i tyle.

Piszę to co wiem.

@Down spoko , od pomagania jest to forum , i ja :)

Ale jak mówiłem mogę się mylić.

Opublikowano

Witam Pytanie takie jak przeczytałem w jednym temacie za co i na ile można dostać bana ? przeczytałem tam że GM przywołuje się przez spotted GM. Jak to się robi ? jak się przywołuje przez to GM ?

to znaczy, że np. w czasie gry w roomie był GM..i jeżeli grali power lvl, ktos grał wyraźnie na hackach jakiś telekil itp. to GM od razu banuje Cię z gry..to tak jak by hmm...udowodnione przez GM-a...? coś w tym stylu ;)

ehh.:)

Opublikowano

Jest sytuacja:

-event zabij 100 osób na nowej mapie ...

-Jeden drugiemu daje sie zabijać dla szybszego zaliczenia eventu

Jeden ma np. staty 90-5 a drugi 5-90 zalozyli pw i grają sami więc oczywiste do czego to zmierza gm wchodzi i banuje ale w zależności od wykroczenia zazwczyaj to ban pernamentalny

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

pszepraszam ale zaco dostalem bana? podam panu muj email [email protected] prosze odpisac
Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

@Up poco się tak fatygować.

Daj tutaj nazwe swojej postaci , a my sprawdzimy ^^

Opublikowano

Spotted GM yh nie odbanujesz konta zero szans poniewaz sam gm stwierdzil ze masz haxa lub cos w tym stylu poniewaz byl an tym roomie ;/

-Ushio.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...