Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Działa aby CH1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pliki by Badar, wszystko ładnie gra i buczy, lecz jak się loguje mogę zalogować się aby na CH1. Na CH2, CH3 i CH4 wywala błąd "Błąd podczas łączenie się z serwerem.". Czytałem w internecie, ale każdy temat nie pomógł mi w tym problemie. Przy włączaniu serwera wybieram opcję, że mają się włączyć 4 CH.

Pozdrawiam, DonMuha.

Opublikowano

Nie, nic nie dodawałem do portmap, tylko zmieniłem ip w portmap.ini co badar dał.

@Edit

Jakie porty powinienem odblokować do CH2, CH3 i CH4? Odblokowałem tylko port 16000 i gdy się loguje na CH2 od razu mnie wylogowuje.

Opublikowano

A konkretnie gdzie się znajduje te syserr, o które Ci chodzi? Znalazłem w folderze auth, game i game99, wszystkie są puste.

Opublikowano

moge sie mylic ale do 2 channeli trzeba miec 2ip na serwerze choc sie moge mylic.

@ wnioskuje to dla tego ze jak zedytowalem serverinfo.py to tam byly serwery, nie wazne na jakim kliencie czy prywatnym czy nie. to jak jakis serwer mail więcej channeli mial wiecej ip

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...