Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hh, bug gildi, stadium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Ma ktoś jakiegoś działającego hh na 1.02 ?? Jak tak to prosze o linka^^

2. Na serwie jest bug z gildią i nieda się jej opuścić, prosze o porady w gre wchodzi wszystko....

3. Co należy zmienić w plikach żeby można było wejść na stadium, bo jest niby zamkniety....

PLZ HELP z góry wielkie dzieki za porady

Jakie pliki to mapka areny i stadium ?? Moze wystarczy podbienic z innego klienta

Opublikowano

1. Nie mam żadnego hacka chociaż bym chciał.

2. Nie da się nic zrobić żeby wyjść z gildii na takim serwie.

Najwyżej upewnij się wcześniej czy chcesz do (takiej czy siakiej ) gidii należeć :P

3. Jeśli nie możesz wejść na stadium ( bo jest niby zamknięty ) to wpisz w oknie rozmowy

/move arena lub /move stadium.

Opublikowano

Na arene mozna sie warpnac ale nieda sie wejsc na stadium, postac niemoze przekroczyc przejscia oddzielajacego areny od stadium

Opublikowano

A co do Tej guildy ja grasz na globalu to morzesz sprubować zmienić serwer ale nie wiem czy to na 100 % jest pewne i czy się da wrócić ja próbowałem przenieść postać ale coś nie wyszło i opcja znikła a postać dalej jest na tym samym serwerze B)

Opublikowano

wszystko sie da da sie wejsc na stadium wytarczy 1 plik zamienic...

"Gram , Nie Gram, Znowu Gram,

Ale Ponownie nie Gram, Ale chce grać ,

Więc myślę, że i tak będę grał"

:D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja umiemtakie miejsca przechodzic... kilkasz tam gdzie widac tylko raz... postac idzie tam ale jak klikniesz jeszcze raz to sie cofnie... więc klikasz dalej tylko gdy sie postac zatrzyma i tak wkoncu dojdziesz

Opublikowano
Ja umiemtakie miejsca przechodzic... kilkasz tam gdzie widac tylko raz... postac idzie tam ale jak klikniesz jeszcze raz to sie cofnie... więc klikasz dalej tylko gdy sie postac zatrzyma i tak wkoncu dojdziesz

tak z pewnoscia :lol:

1.02? MuPie

Co do wychodzenia z guildi...sprobuj wpisac w oknie ID "111111111111111".A jezeli to niezadziala popros GM'a guild o wyrzucenie Cie.Chyba ze jest taka sytuacja jak kiedys na Psychic Doom^^ ze nie dalo sie nic zrobic.Wtedy pozostaje czekac na naprawe buga.

Stadium-zablokowane wiec sie tam nie dostaniesz.(i raczej nie pomoze zmiana plikow ;) )

audiliftabsolutlyfinal.png