Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kur.. Glinka wkurzasz mnie !

NeverDead

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba po to jest forum by 1 pomagali 2 a nie zamykasz tematy Ty wgl masz jakieś prywatne życie? już w nie 1 temacie czytałem "Poczekaj zaraz Glinka się wypowie i da Ci linka.."

Człowieku albo przypisaną Ci posadę bierzesz na poważnie i traktujesz jak pracę , obowiązek , albo nie wiem co z Tobą jest... Mpc to forum dyskusyjne poczytaj sobie co oznacza słowo "Dyskusyjne Forum"

Zamykasz każdy 1 temat.. i dajesz linka do tematów wygasłych lub do tematów które sam założyłeś , które są żałosne .. bo ten Temat "Szukam GM , Chce zostać GM " To zły temat..

Refresz :

Bardzo proszę o pomoc każdego kto posiada The Devils Catacumb.. a dokładniej chodzi mi o ostatnią mapę na której znajduje się boss Kostucha na mpc są pliki ale w kazdy linku który patrzałem nie jest kompletny..

Opublikowano

Nie tobie to oceniać jak ktoś pracuje. Jeżeli masz jakieś zażalenia to zostaw to lepiej dla siebie bo szczerze to nikogo nie obchodzi. Napisz do glinki na pw i tyle.

Co to jakaś prowokacja jest?

Opublikowano

A tak poza tym nie powinieneś zaśmiecać tego forum takimi pokazówkami. Od co ja wiem że glinka dobrze sprawuje swoje czynności.

Niestety musi też trzymać się regulaminu, nie robi wszystko od tak jak mu się podoba.

Myślę że warna nie dostane za to że to napisałem, że niby spam, ale jak tam sobie chcecie.

Opublikowano

Taa właśnie o nim czytałem co ludzie o nim sądzą zamknąć temat dać link do starego postu i miec wyjebane a co do was to macie Postmakera Kid Moda nie wiem za co.. chyba za nabijanie postów

Opublikowano

Dałem ci link do tematu który jest od takich rzeczy.

Ty chcesz żeby ktoś dał Ci gotowca ,a nie pomógł

Spróbuj zrobić Coś sam, a nie tylko na gotowe czekać.

Masz jeszcze jakieś zastrzeżenia to pisz do Adminów

Aha zapomniałem zamykam

Wyślij mi na PW linki do tematów gdzie jest napisane " "Poczekaj zaraz Glinka się wypowie i da Ci linka.."

Co do mojego życia nie wpierdalaj się w nie , nie Tobie je oceniać zajmij się Sobą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...