Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi.

XerioSek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Otóż, grałem dawno, dawno temu w Metina, lecz po jakimś czasie znowu kumpel mnie namówił, więc powiedziałem czemu nie, jako, iż miałem kiedyś lepszego kompa to graliśmy i było wszystko ekstra.. Otóż już wyjaśniam mój problem...

Pobrałem iMetina, lecz po założeniu konta, zalogowałem się do gry (zwykle gram na CH4, ponieważ gra tam mało ludzi i jest dużo wolnych spotów), lecz spotkało mnie ogromne rozczarowanie, mam lagi może nie jak cholera, ale są dość mocne i przeszkadzają w grze.

Domyślam się, a raczej jestem pewny, iż jest to wina mojego sprzętu, zaraz podam Wam parametry mojego komputera.

A tak z innej beczki to mam komputer jaki mam i NIE STAĆ MNIE NA LEPSZY, WIĘC PROSZĘ NIE PISAĆ, ABYM KUPIŁ NOWY KOMPUTER.

Oto Parametry:

Procesor: AMD Duron processor 1,3 GHz.

Ram: 512 MB

Karta Graficzna: NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro

Win: XP

Myślę, że tyle wystarczy...

Moje pytanie brzmi tak: Co mam zrobić, aby zwolnić lagi i aby były chociaż trochę mniejsze i nie przeszkadzały aż tak bardzo w grze.

PS. Był już taki temat, lecz połowa osób napisało, abym zmienił sprzęt, lecz jak już wcześniej wspomniałem, nie stać mnie na lepszy...

Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

Dziękuję za podpowiedź, mam program CCleaner więc nim wszystko wyczyszczę, a tak poza tym to wyłączam wszystkie zbędne programy czyli GG, Skype itd. A kompa mam 2 dni po formacie jbc.

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

Tu masz configure jak ustawic pod slabszego kompa

mvuf.jpg

Na gwal musisz dokupic 2 kostki ram, minimum 2gb zeby dzialalo dobrze, 1gb zeby nie bylo lagow na ch4 itd . Pozdrawiam

na 100% pomoże, ale nie zwalczy lagow .

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Tu masz configure jak ustawic pod slabszego kompa

mvuf.jpg

Na gwal musisz dokupic 2 kostki ram, minimum 2gb zeby dzialalo dobrze, 1gb zeby nie bylo lagow na ch4 itd . Pozdrawiam

Dzięki wielkie za podpowiedź, niebawem wypróbuję wasze taktyki.. Dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...