Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co zrobić by własny server metin2 był pro?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Np. co dać do NPC ile dać expa czy powinien być łatwy czy trudny .Ponieważ chciałbym żeby dużo ludzi na nim grało.

A wykraczając poza pytanie to dlaczego sie nie mogę teleportować np. z m1 na orki czy pustynie przez teleportera???????

Opublikowano

Jest inwazja teraz Mediumów bo najłatwiej zrobić najwięcej ludzi gra właśnie tam na Hardach Zgarniesz podobną Liczbe ludzi Ale jednak dopracowanie jego musi być 3 razy lepsze (Questy Fabuła itd) . Natomiast Server na którym chcesz zrobić 4 Fun nie zyska za Wielu na długi czas i co prawda nie będziesz miał dużo pieniędzy na jego Utrzymanie (Mówie o Dedykach)

393.jpg

Opublikowano

A co do dedyka to za to sie płaci co miesiąc???Czyli serv ma być taki jak pandoraMT2 coś takiego

The virtual machine could not be started because there was not enough memory available on the host.Dlaczego to mi wyskakuje na virtual PC??

Opublikowano

'dedyk' lub 'vps' to sprzęt wirtualny który wykupujemy tak placimy za to.

rob serwer taki jaki ludzie chca, nowosci itp. najczesciej medium

Opublikowano

Co miesiąc oczywiście... Takie działanie serwerów 24/7, działających bez przerwy to kosztuje(prąd, łącze, obłsuga klienta)

The virtual machine could not be started because there was not enough memory available on the host.Dlaczego to mi wyskakuje na virtual PC??

Wyskakuje bo za mało ramu dałeś na hosta, daj tak z 700-1k i będzie dobrze :)

Opublikowano

ale wiesz jak bedzie pewny ze bedzie duzo graczy i sie wroci za serwer to kup duzy ale do testow radze na malym VPS np na exone. a strone zakladac mozesz na serwerze takze

Dlaczego nie mogę wziąść pvp na moim serwie bo jak już wezmę to sobie nic z kolegą nie zabieramy???

bug;] slyszalem juz o tym;] byc moze zmieni to jak ktos da sb na wolny. widzialem gdzies to ale nie pamietam dokladnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...