Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór serwera

wks15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, chciałbym was spytac jaki serwer wybrac.

Solar czy syriusz, grac będę od nowa bez żadnych rzeczy, itemów itd. Jedynie na start będę miał 100 sm.

Serwer chciałbym aby miał dużo osób, cena itemów może byc wysoka, oraz co najważniejsze mało botów.

Woj body.

Opublikowano

w 100% solar dlatego że serwer jest nowy i itemy nie są jeszcze aż takie drogie a na syriuszu już jest dość drogo więc solar jak masz grać od początku jest, w 100% serwerem dla ciebie.

Opublikowano

SOLAR OPANOWALY BOTY, wiec odpada

Pograj na monolicie. Duzo graczy, nie ma juz botow praktycznie (sa w atlantydzie ahah xD)

ceny spadly, szczegolnie po evencie

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Co powiecie o onyksie.

Mam kumpla który co nieco mi pomoże, zależy mi na wysokiej ilości graczy, aby nie było pusto na serwerze.

Opublikowano

Najmniej Botów i noobów na Monku i Syriuszu. Jednak Solar ma to coś... dużo graczy, miła atmosfera (czasem) i niskie ceny.

Proponuję Ci jednak zagrać na zagranicznym globalu jakim jest Metin2.us. Za 80 euro, możesz wbić ok. 80 lvl i pro ekwipunek, ponieważ dostaniesz 110k SM.

Za 66k kupujesz zestaw PD, Rękawica, 3-Ręka, etc na 90 dni! Do tego dokupujesz Buty Wiatru, Zmiany Bonów, itd, itd.

Nie zauważyłem tego co napisałeś, że temat do zamknięcia, po raz drugi wielkie sorry!

Myślę jednak, że moja wypowiedź może w czymś pomóc.

JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM. (drugi raz fail =( )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...