Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Codehook ban...

PainRikodu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż miałem codehooka cod4 mw chams i dostałem bana otóż włączyłem hacka na innym PC, wszystko ok bo zresetowałem go ale IP niestety się nie zgadza i napisałem o reset bo IP się zmienia z powodu przeprowadzki... Niestety na następny dzień dostałem bana -.-

You have been banned for the following reason:

Changing internet provider and computer at the same time is not allowed

Date the ban will be lifted: Never

Napisałem do nich wiadomość, wcześniej odpisywali w ciągu max 8 godzin a teraz nie odpisali w ciągu 24 -.-

Napisałem kolejną wiadomość konkretniejszą, Czy jeżeli dostałem bana to już po koncie, nie odbanują ani nie odpiszą, czy jest nadzieja? wydaje mi się że trochę do dupy że zabuliłem 95 zł a teraz ban -.-

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Po pierwsze ip nie ma nic wspólnego z CodeHook'iem, po drugie nawet jak zrobisz format CodeHook działa, po trzecie nowy komp = piszesz do nich prośbę o reset, ale u nich jest tak płacisz raz masz hack'a na zawsze, zmieniasz kompa nie zrobią Ci resetu hack'a, bo to, im się nie opłaca. To co opisałeś to jest ich zabezpieczenie.

Opublikowano

Pisałem o reset, a teraz mi nawet nie odpisują... To podanie o reset ustawień zaakceptowali a dopiero później bana dostałem hack jest mój nic nie zrobię już???? 100 zł za to gówno dałem więc trochę chujem o ścianę...

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...