Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Serwer

ALONZEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym zalozyc serwer na ktorym pogram z kolegami itp .. Serwer chcialbym na max 15 osob i czy moj sprzet utrzyma taki serwer?

Procej : 2 rdzenie Intel? Celeron? CPU G530 @ 2.40GHz, 2394 MHz

Ram : 4GB GoodRam ddr3

Plyta glowna : ASRock h61m-hvs

Grafika : MSI Radeon HD6570 1024MB ddr3

Prosilbym rowniez o jakies poradniki jak postawic serwer ma PLIKACH BUKKIT POD MINECRAFTA 1.0.0.

EDIT@ Posiadam windows 7 64 bity ultimate

Opublikowano

@Up

O internet sie nie mart bo mam bardzo szybki :D

Chodzi mi o postawienie serwera moze byc hamahi a to w poradniku mi nie dziala :?

Opublikowano

No lol , ale może byś podał ! . Instalujesz hamachi a ip z niego dajesz w serwer.properties tworzysz nową siec które rozdajesz kolegom oni się dołączając i grają

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Ten raport możesz sobie dziecko w dupę sadzić . Czy jesteś tak nied*jebany aby użyć opcji szukaj ?

Masz tu link :

http://www.mpcforum.pl/topic/446535-aktualny-spis-pikow-serwerowych-pod-wersje-minecraft-18/

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

@Up BRAWO DAJE CI +5 ZA CZYTANIE

JA CHE PLIKI BUKKIT BEZ ZADNYCH PLUGINOW , Dzieckiem jestem ty ktore nie umie czytac , polecam poczytac ksiazki .. zacznij od Przygody Kubusa albo od Jana brzechwy

Opublikowano

Ch*jowy jesteś właśnie ty dzieciaku . Kurwa masz tu link do bukkita bez pluginów .

Tarcza szmato :

http://ci.bukkit.org/job/dev-CraftBukkit/1597/

Podaje ci tego zjebanego linka wyłącznie dlatego aby nie dostać warna :P Wszystkie twoje zachcianki zostały już wyjaśnione , a ty tak się odpłacasz . Masz naprawdę wyrafinowany tupet . Posypuję wapnem takich głupców jak ALONZEK , ale co było się spodziewać po 7 postowym n00bie .

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

nie wiem czy utrzyma ale:

ściągnij pliki bukkit pod 1.0.0-aktualizacje craftbukkita są na bukkit.org

przeciągasz te pliki w folderze na pulpit

odpalasz wtedy ci powinno wyskoczyć taki brzydkie okienko tam ci sie zacznie wczytywac jak juz to bedzie napis Done!cos tam

a pluginy można usunąc w parę sekund,a jeżeli chcesz grać na czystym bukkitcie to to jest to samo co zwykły srw

Najlepiej jest być napastnikiem,bo jak spieprzysz 5 okazji a wykorzystasz jedną to jesteś bohaterem.
Jako bramkarz możesz bronić fantastycznie,ale pomylić się raz.Wtedy jesteś winowajcą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...