Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]McLaren vs BMW M3 E46 vs 959 ?

Pendrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam nie lada dylemat, otóż, w NFS gram od niedawna, wbiłem 40lv, uzbierałem kaski i teraz nie mam pojęcia który samochód kupić.

Porsche 959 i Mercedes McLaren mają te same osiągi, zaś BMW jest słabsze. Słyszałem jednak że BMW jest dobre.

I tu moje pytanie, który samochód tak naprawdę jest wart zakupu. Nie chcę wydać kasy w błoto.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

McLaren podobno jeździ jak czołg, więc podobno się go nie opłaca kupować. A dyskusji na temat Porshe 959 i BMW M3 już kilka było :-). Mimo licznych "znawców" i fanów BMW wciąż jestem za Porshe 959 i za jego super sterowność.

jLRw2A6.png

Opublikowano

Porshe 959 lepiej wchodzi w zakręty , BMW Ma najlepszy start z T3 ( nie licząc Porshe 911 GT3 RS i Porshe 911 Carrera S) a McLaren jest dobry na pościgi , to zależy jaki samochód do czego ma być ;)

Nick w NFS World : NORBIII98

ATL POWER !

Opublikowano

Mam obecnie Porshe 959 i jechałem pare wyscigow z dobrze stuningowanymi maclarenami i zawsze byly gdzies stylu nie polecłbym ci go na wyscigi.

Nowicjusz
Opublikowano

mclaren nie jeździ jak czołg, ale jest trudny do opanowania gorzej skrętny od bmw i porsche, ma słabe nitro, ale za to lepsze przyspieszenie, i tyłek często mu wychodzi(nadsterowne), porsche najlepiej skręca, ale ma słabe nitro i do niczego ręczny oraz przyspieszenie nielepsze od bmw, jest także lekkie i szerokie co w kolizji z innymi jest irytujące, natomiast m3 posiada piorunujące nitro(do komentarza wyżej lepsze nitro ma też lambo murcilago), skręca trochę gorzej od porsche, ale za to ma super ręczny którym łatwo ustawimy samochód w ostry zakręt, jest węższe więc łatwiej ominiemy przeszkody.

Podsumowując dla mnie najlepsze jest m3 i najlepsze pozycje i czasy osiągam tym autem, następnie porsche i na samym końcu mclaren(nie wart zakupu). Posiadałem każde z tych aut i mclarena się pozbyłem bo do niczego się nie nadaje;]. Ostatnio jeżdżę murcilago i powiem, że warto było porobić ankiety, żeby sobie go sprawić(najlepsze auto z posiadanych przeze mnie i ponoć w grze)

Opublikowano

Tak, jak kolega @up, tez proponuje BMW jest super, a co do skrętności-jak perfekcyjnie opanujesz hamulec ręczny to będziesz wymiatać :D

a co do murcialego-tak, super auto i rzeczywiście najlepsze w grze(nie licząc ccx i zondy)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

@Skorpion CCX wcale nie jest takie cudowne uwierz .

BMW dobre auto stoi pomiędzy Mclarenem a Porsche ...

To jest kwestia Gustu , BMW dobre do wszystkiego ale nie najlepsze

Porsche Dobre do krótkich krętych tras słaby w pościgach za lekki

McLaren dobry do pościgów słaby w wyścigach

Wybór nalezy do Ciebie

Opublikowano

Wiem, ze CCX jest słabe, sam wygrywam z nimi, ale podobno auto to ma największe osiągi. Przypominam, tutaj nie liczy się auto, tutaj potrzebny jest skill, mniej osiągi.

A tak wogóle 25k bostów idiota tylko takie auto kupi.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Wiem, ze CCX jest słabe, sam wygrywam z nimi, ale podobno auto to ma największe osiągi. Przypominam, tutaj nie liczy się auto, tutaj potrzebny jest skill, mniej osiągi.

A tak wogóle 25k bostów idiota tylko takie auto kupi.

No nie do końca wiesz jak słabe auto to nic nie zdziałasz . Z pustego to i Salomon nie naleje .

Fakt też że umiejętności dużo dają , dobre opanowanie hamulca i praca gazem to wpływa na jakość prowadzenia .

Opublikowano

Wybrałem BMW, kumpel kupił 959 i na seryjnych częściach biorę go bez problemu.

W BMW kwestią jest umiejętnie wchodzić w zakręty, a nie "na żywioł". Przyspieszenie tej beemki mnie po prostu miażdży ;)

Temat do Zamknięcia.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

proszę Cię BMW zostawia porsche na starcie daaaleko , może i nie ślicznie w chodzi w zakręty ale nie można nic narzekać i porsche nie narobisz za wiele w pościgach 1 SUV i Cię nie ma

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam was

nie będę zakładał osobnego tematu

zastanawiam się nad kupnem

mercedesa benz 722 edition czarna wersja

Ford GT

Bmw e46

prosze w dwóch zdaniach określic które auto do czego się nadaje i czy warte kupienia

Opublikowano

Temat powinien być zamknięty ale ok.

Według mnie bmw. Auto wszechstronne, duży v-max i niezłe sterowanie. Ogromny impuls nitro.

Ford gt to po prostu złom. Po 2 wyścigach go sprzedałem. Słabe osiągi i okropna sterowność.

Merc. Po prostu czołg. Ciężkie sterowanie, a osiągi porównywalne corvetty.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja tam wolę Porshe mimo to też fajna jest Corvetta (czy jak tam) ja tam polecam ci porshe z wymienionych ;P

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Tak...koledzy wyżej wyjaśnili wszystko,ja mogę jedynie podsumować.

Wszystko zależy co jeździsz i jak jeździsz,czy umiesz wchodzić w zakręty czy przyp****** w bandy.Gdybania o BMW i 959 było wiele i doszło do tego że i jeden z drugim są dobre,ale każde z nich ma wadę.Porshe jest dobre na kręte trasy,ale ma gorsze przyśpieszenie,za to BMW ma lepsze przyśpieszenie ale gorszą sterowność i gorzej wejść nim w zakręt - oczywiście jeżeli ktoś potrafi jeździć to sobie poradzi,ale dla przeciętnego gościa jest różnie.Co do McLarena - nic specjalnego,ma dobre osiągi ale z BMW i 959 nie ma szans,coś w stylu Forda GT.Viper jest dobry na pościgi drużynowe bo nie daje rady BMW i 959.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...