Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fps

gunit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może coś tańszego ?

Mój komputer:

AMD Athlon 1900+

Radeon 9550

1 GB RAM

Mimo tego że mam ustawione ma low wszystko to i tak mało FPS jest

Opublikowano

Może coś tańszego ?

Mój komputer:

AMD Athlon 1900+

Radeon 9550

1 GB RAM

Mimo tego że mam ustawione ma low wszystko to i tak mało FPS jest

kup cos lepszego kolego,a warr bedzie ci smigal jak nigdy.(znajac zycie jestes kidem do 16 lat),zacznij pracowac to kupisz dobry sprzet za grosze!!!

Opublikowano

@Up HMm wiekszym kidem chyba ty jestes. Powiedz mi co ma praca do nizszej ceny sprzetu?Nie rozumiem.

Co do tematu nie da rady zmniejszyc,wymiana kompa konieczna

(ja teraz mam 1.6 GHz procka 512Ramu radka 9600 i mi wcale nie chodzi :P,w nowym kompie dys nawalil)

Opublikowano

ja zone tez mam,i godze warra z zyciem prywatnym,wiec ty tez pomysl nad tym -nie trzeba za wszelka cene robic czegos na czym,zalezy!!!

dbaj onioa a zarazem rob swoje dyskretnie !!!:)

Opublikowano

kupiłem ostatnio karte graficzną "gf 9400 gt" 170 zł i war chodzi o wiele lepiej...

Jeśli pomogłem Ci w czymś walnij +, albo chociaż się :)

Dziękować ;)

150 postów w ciągu 1.5 roku ale spam!

Opublikowano

no to jak chcesz tanim kosztem coś deczko więcej uzyskać to zawsze możesz bawić się w podkręcanie - procka i karty - o sukcesie decyduje to jaka masz płytę główną, zasilacz, wentylatory i kartę graficzną - nie będę się tu rozpisywał bo jak się podkręca to można w googlach poszukać i jest tego pełno - ale umiejętnie podkręcają podniesiesz wydajność kompa nawet do 50% i niech mi tu nikt nie pisze że to nie prawda bo wystarczy popatrzeć na wyniki overclockerów (normalnych nie ekstremalnych) - sam mam tak wyśrubowanego kompa choć nie narzekam na wydajność ale lubię takie zabawy...

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Polecam Program "CFosSpeed" Przyspiesza neta ;) . Masz Wersje "Trial" na 30 dni :P . Ale jak Ci sie spodoba t owal na PW :)

Budowniczy
Opublikowano
ja mam procka intel E5200 dual core 4gb ram gf9600 1gb i tez mamy wysoki fps a i net mam 1gb

Hahaha net 1gb :D:D:D leje :D:D

chyba 1MB :D

Opublikowano

Cfosa mam od 1 roku :)

Podkrę ciłem procek z 1,1 do 1,9 wiec jest niezle xD

Ale co do karty sie nie bede bawil bo mam wentylator spieprzony :/

Opublikowano

@Up Co to kurwa ma być ?! Reporcik za spam.

@2x Up To samo...

@Topic Jeśli masz padnięty wiatrak spróbuj coś z nim pokombinować. To raczej nie będzie duzy koszt, a może sporo zmienić.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...