Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy ten takjagby event co za wydanie 400 g1 dostaje sie promo nadal jest ?

ogr1212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wydasz 50 credytow na lacky shota to nie dostaniesz promo. Musisz całe 400 wydać w Marketplace

edit

nie chodziło mi o to, ze trzeba wydać 400 g1 na raz, tylko o to, aby wydac je w marketplace, a nie lucky shota

Opublikowano

ale czekaj to trzeba wydac za jednym razem czy mozna np kupic w marktpece tmp za 300 a potem 2 x miny po 80 ?

czy trzeba np kupic cos za 600

g1 zeby odrazu wydac 400

Opublikowano

Jak wydasz 50 credytow na lacky shota to nie dostaniesz promo. Musisz całe 400 wydać w Marketplace

Kolega się pomylił chyba. Można po kolei ja co 3 miesiące coś kupuję i zawsze mi zostaje ok 150 do nagrody i zawsze następnym razem dostaję.

Możesz spokojnie kupić luckyshot'a i wygrasz.

33983.png18590.png
Opublikowano

Promocod jest za 400g1 wydane na marketplace. I bzdurą jest to, że niby musisz wydac od razu 400g1 aby otrzymac promocod. Mozesz to sobie rozkladac na kilka zakupow.

btw.

Jak mozna bylo napisac w temacie 'takjagby'?

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

czyli musze wydac w marktpece czy moge tez w lucky shot ?

Tylko i wyłącznie w Market Place. W LS i IS nie naliczają się te wydane G1.

Jak jesteś ciekawy ile musisz jeszcze wydać, to po wejściu w zakładkę "Store" na stronie WarRock'a wyświetli Ci się baner z dynamitem. Na tym dynamicie będzie napisana jakaś liczba, która oznacza ilość G1 jaką musisz wydać, by dostać promo.

32354141673387527780.png

Opublikowano
xm8 30 dni

katane 30 dni

aw50f 7 dni

10k dinar

famas retail,retail m134,m249,m60 (0.001% szansy)

Nie wprowadzaj użytkowników w błąd nie można trafić retaila m134, m249 czy m60...

Z promokoda można trafić jedynie retaila famasa ale szansa jest jak 1/1000000000000000000

Nie. Z promokodow mozna capnac retaila tylko i wylacznie na famasa.

Inne mozna osobno dokupic, ale wylosowac tylko fama.

@ Lioo ;D

Chociaż jeden zna się na rzeczy

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Kolega się pomylił chyba. Można po kolei ja co 3 miesiące coś kupuję i zawsze mi zostaje ok 150 do nagrody i zawsze następnym razem dostaję.

Możesz spokojnie kupić luckyshot'a i wygrasz.

kupujac lucky shota nie dostaniesz promo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...