Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProCraft [Hamachi] 12/24 [WH]

psajdmen12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

generate_logo.png?name=ProCraft

Typ: Survival

Adres IP: 5.122.201.206:25565

informacje.png

Sloty: 20

Whitelista: ok.png

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: ok.png

team.png

Carlo

Nekromanta

Skeletox

pluginy.png

AppleTree

AuthMe

AutoKick

AutoSave

ChatManager

ChestShop

CommandBook

CookieMonster

iConomy

i wiele więcej.

inne.png

Witam Chciał bym dzisiaj zaprezentować serwer minecraft\'a ProCraft

wiem że już powstało dużo serwerów pod tą nazwą lecz grałem na nich a ten jest najlepszy z nich nie jest to mój serwer lecz Carla nie wiem czy się to tak wymienia ale to się wytnie xD. Jest to serwer Hamachi który tak działa około 12 h dziennie więc można się nagrać atmosfera jest wspaniała Admini zawsze skłonni do pomocy nie ma rumoru wogule nikt sie nie wyzywa za każde przekleństwo skierowane do gracza leci ban. Admini nie uważają sie za lepszych uważają sie za ruwnych z graczem.

Panuje na tym serwerze WH White list która moim zdaniem jest wspaniałym pomysłem bo nie każdy może wejść i coś zniszczyć.

do Wh sie zapisuje na stronie i na hamachi strony nie moge podać bo sami wiecie został by post usunięty a ja chce wszyskim pokazać ten wspaniały serwer możecie sie zapisywać do końca tego dnia tutaj pod postem. wiec Hamachi

Hamachi: ABC 1/3

Hasło: nie ma hasła

Wiec żegnam i widzimy sie w grze

Do zobaczenia

Opublikowano

Witam

Z chęcią zajrzałbym na serwer, mój nick to Kerset. Chciałbym również prosić o wpisanie na WH nick mojego przyjaciela Monobrew.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...