Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Body vs Mental

takitakitam

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wolicie body czy mental ?

• Body
      22
    • Mental
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/521346-pytaniewojownik-mental-vs-body/

Prawie identyczny temat

@top Body

Opublikowano

Jak, dla mnie to tam najlepszy body na dużym level'u no to kox w pvp i dość dobry na exp :) np: mentalem ciężko się expi w grocie, i ciężko się bije metki.

Polecam body.

Opublikowano

Zależy czy na pl'u czy na priwach i tez jakich priwach,na każdym serwerze jest prawie inaczej.Chodzi tutaj o dmg broni.jak i zbugowanych skilach.

Na Globalu Body.

Opublikowano

Zdecydowanie body, szybki i samowystarczalmy.

I zarobic potrafi jak i sie obronic/zaatakowac:)

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Ja zacząłem Wojownikiem Bodym i zapewne skończę (nigdy z Metinem nie skończę) na Bodziaku.

Zakochałem się w nim. ^^ To na tej klasie osiągnąłem na PL'u 92 lvl i to na tej profesji ciągle gram.

Do tego zrób sobie w miarę dobre eq i obowiązkowo buff!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja byłem ostatnio w podobnej sytuacji(S1) i zdecydowałem się na mentala i bardzo przyjemnie gra mi się tą klasą :)

65ef1c8a0c2b4755755980e.png

Opublikowano

Ta pytanie mozna meczyc do znudzenia, jak wolisz zeby ci ludzie pisali kim masz grac to GZ.

Zeby nie bylo ze spam to polecam bodego na wyzszym lvlu przecinak.

szeptq.jpg

Aktualnie gram metin2.pl

Serwer: Syriusz

tak3l.jpg

Opublikowano

Na globalu body, body i tylko body ;) Może i ciężko wbić 75lv, z lipnym eq nawet bardzo ale wytłumaczę dla tych którzy nie widzą dlaczego nim się expi w atla lepiej niż mentalem.Otóż max defa jakie trzeba posiadać do av1/2 wynosi około 750. Mentalem z ciałem ludzie mają ponad 850 więc to stanowczo za dużo. Bez ciała będziemy mieli tyle samo defa co body lecz body z aurą na P o wiele wiele szybciej ubije mobki, liczę na like ;)

kuzyk2.png
Opublikowano

O, kolejne pytanie starsze od samego metina .... Co lepsze body czy mental , co było pierwsze jajko czy kura ... Każdy ma swój gust ... Mental robi broń , a body zbroje ... Ja wole body .. jestem w stanie 65 wbić ... A gościo co woli mentala jest też w stanie wbić 65 ... Normalne...

Opublikowano

Body na stóweczke :D

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

To zalezy na privach np z rosami i ze wszystkim polecam ci wbic lvl bodym a nastepnie zmienic na mentala poniewaz silne na G daje ci to cale nie upadanie a dodatkowo mental ma najwiekszy dmg ze skli ( nie podniecac mi sie tu sferka tak mental z bronia 2 reczna ma najwiekszy dmg z duchowego ) ale ja ci polecam bic bronia 1 reczna i nastawic sie na przeszywki jak body walisz 2 skile kombo z miecza i przeciwnik lezy ^^

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...