Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki system operacyjny lepszy?

Suckers

Jaki system lepszy?  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. System

• Linux Ubuntu
      4
    • Linux Fedora
      0
    • Windows XP proffesional
      2
    • Windows 7
      6
    • Windows 98
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Windows Xp profesional. Znany nam wszystkim. Problemy związane z tym systemem są już wszystkie rozwiązane ,a z nowszymi systemami nie koniecznie.

Jest łatwy w obsłudze.

Opublikowano

Linux, mało gówien i bzdet tylko robiące błędy w systemie..

@up

windowsy to gowna, jest on dla debili a co lepsze ma dziury w systemie przez ten jebany wygląd. im starszy windows tym gorszy.Jedyny dobry system microsoftu o ms-dos.

@offtop i edit

a co najważniejsze masa debili glosująca na windows 7 to idioci. byle idiota z ulicy po napisaniu w google paru slow od razu znajdzie cos co rozpierdoli cały twój system. dawniej były systemu tylko z cmd i nikt nie płakał. windows 7 ściąga od linuxa i jest on na silniku linuxa ponieważ serdeczna firma microsoft nie jest w stanie ogarnąć włamów na serwer

@down

nie tylko o gry chodzi tylko o stabilnosc systemu

Opublikowano

@2Up

;o

Miałem xp, a teraz mam 7 ;) i znam się trochę na systemach.

@Top

Linux jest jak dla mnie pod programistów, nie do użytku codziennego. Ale to moje zdanie ;)

Windows jest właśnie do użytku codziennego przez co może być dla programistów, ale w mniejszym słowa znaczeniu. Oczywiście bierz 7 bo coraz to nowsze gry będą wychodziły pod nowszy DirectX, którego w xp brakuje.

Stabilność w Ultimate jest wysoka ;)

Ps. Po co założyłem temat jeżeli sam sobie odpowiadasz? ;D

@Down

To po co Ci ten temat? Widać że wolisz Linuxa w 100% ;o

Widać że albo nie miałeś Linuxa, albo nie użyłeś jego możliwości.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Linux nie jest dla programistów, Linux to system stworzony przez grupę ludzi którzy chcą coś zrobić dla ludzi a nie dla pieniędzy. windows to 100% komercji i dlatego hackerzy tworzą wirusy tylko na windowsy. im więcej gówien tym gorszy system

Opublikowano

Windows 7 bo jest nowy i są na niego gry czyli pewnie to co cie najbardziej interesuje...

Windows XP jest przestarzały.

mateq

Wideo kurs programowania w c++

TU

Opublikowano

Dalem linux ubutu- dlaczego?

Po 1 nie jestem fanem linuksów, bo używałem ich tylko 30 minut.

powiem tak: jakby na linuxa bylo wiecej programow tworzynych i gier. 10000- krotnie bylby lepszy od widnows.

Windows to scierwo lecz... zeby nie byl tak popularny (w sensie, ze kazdy program pod win) to większość siedziała by na linuxie.

Niestety jestem zmuszony do korzystania z niego - gry

76561198034810506.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...