Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pytanie odnośnie COD:MW3 -

Konserwa-Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z tej strony Konserwa.

Chcialbym kupić gre Cod:Mw3 gdyż grałem na piracie,przyznaje się, by oczywiście sprawdzić jak będzie mi działać gra,ale to już jest mniej ważne

otórz w tym temacie chciałbym zapytać was czy w Cod :Mw3 Gdy włoże klucz do konta np do nazwy (przypadkowa) Konserwaaaaa

To czy taki będzie mój nick w Codzie czy tak jak w Cs 1.6 zmienia się go w grze?

Pytanie zadaje gdyż niechce zakładać konta na jakiś tam steamowy nick głupi bo pózniej to ... się ma ten nick:D

Odpowiedz możecie pisać

Na GG 2327588

Post w tym temacie

Kanał na YT /user/mrminecraftkonserwa

No i cóż, to by było na tyle :)

Prosze o szybką odpowiedź i pozdrawiam

Maciek

(do moda: Jeśli dostane odpowiedz sensowną możesz zamknąc temat i go usunąć by niebyło spamu)

Opublikowano

Będziesz mógł zmieniać nazwę w opcjach steama.

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
Opublikowano

Tak jak reszta można w każdej chwili zmienić nazwę.

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

powstrzymaj sie z zakupem puki mozesz chyba ze grasz na single player lub survival itp multi jest maksymalnie spier*olone. nie jestem antyfanem coda , cod zawsze byl moim ulubionym fps'em ale ta czesc to jakis obled jezeli chodzi o multi

Opublikowano

multi jest maksymalnie spier*olone. nie jestem antyfanem coda , cod zawsze byl moim ulubionym fps'em ale ta czesc to jakis obled jezeli chodzi o multi

hmm są gusta i guściki aczkolwiek nie rozumiem dlaczego niby jest spier... jak dla mnie niczym nie rózni się od mw2 ;d

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...