Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]

Nefrik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc mam dziwny problem w dc. Gram sobie postacią ktora używa swych pięsci ( hand cośtam )

Z niej się tak fajnie strzela ppm a lpm bije sie mocno z piąchy , ale wczoraj bawilem sie w ekwipunku i coś sie spiepszyło i bije z pieci i lewym i prawym i niewiem jak to przestawic spowrotem -_-

Opublikowano

Znaczy tak , ja jestem hand blaster i gdy sie bawilem w tym eq chcialem zalożyc młot jakis .... tak z ciekawości czy sie da bo jestem nowym graczem , a potem się to zrobiło :)

Opublikowano

Zmień z powrotem broń na Handblaster i powinno wszystko działać. Tak poza tym używaj broni, w którą inwestujesz Skill Points. Jeśli chcesz zmienić broń to zresetuj skill'e w bazie Twojej nacji.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Zresetowalem skile tam koło tych dzrzew ale dalej tak mam -_- Chyba ze to nie tam .... Mogłbys powiedziec dokladnie co i jak bo ja jestem zielony i brak mi nerwów a jakoś niemam ochoty grać od nowa .

Opublikowano

Jeżeli zresetowałeś skille to wciśnij K--> wybierz skills--> weapons--> następnie Hand Blaster i rozdaj punkty do drzewka.

Powinno być dobrze, chyba że coś się zbugowało .

wgzxgl.png

Opublikowano

Jeżeli zresetowałeś skille to wciśnij K--> wybierz skills--> weapons--> następnie Hand Blaster i rozdaj punkty do drzewka.

Powinno być dobrze, chyba że coś się zbugowało .

Ehh mam rozdane pkt w weapons i dalej bije z reki : (

Pozostaje mi graćod nowa

Opublikowano

Ehh mam rozdane pkt w weapons i dalej bije z reki : (

Pozostaje mi graćod nowa

A masz aby na pewno broń założoną? To dziwne,że coś się zbugowało ;/

wgzxgl.png

Opublikowano

Załóż taką rączkę gdzie masz broń w eq . Pozdro

Poproszę o Like'a

Oczywiście, jeśli mój post Ci pomógł.

Albo Ci się spodobał. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...