Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

doradzilibyscie mi jaka karte graficzna ktora jest naprawde dobra? mam jakiegos tam radeona 5730hd czy cos takiego i bf idzie mi na wysokich ale czasem przycina...

potrzebuje karte zeby bez zacinek na ultra mi chodzila (; albo przynajmniej duuuuzo fps na wysokich

a jak sie kupuje sprzet to sie kupuje najlepszy... dlatego cena niegra roli(;

pozdrawiam i prosze o szybkie odp;D

Opublikowano

moze ja podam moj sprzet...;DD bo taka karta mi sie chyba niezmiesci;D

Komputer:Dell Alienware m15x

system:windows 7 home premium 64bit

Ram:4gb

4x 1.7ghz

cos jeszcze pisac?

to laptop jest ;D

Opublikowano

Ty chcesz pakować nową karte graficzną do laptopa ?!

W laptopach zazwyaczaj jest minimalna możliwość modyfikacji lepiej kup sobie zwykly komputer

5883373633_0bd61e6911.jpg

Opublikowano

chcem sobie lapka wykoksic(;

p.s alienware jest sponsorem calego ea nfow bfow itd wiec sie nadaje(;

czekam na dalsze propozycje;p

Opublikowano

Max to chyba Ati HD 5870 i NVIDII GeForce GTX 260M ( tego raczej nie zalecam bo słaba wydajność )

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Temat jest już wyczerpany władujesz 2300 zł do laptopa który za 2 lata będzie miał BDB grafikę i zerowy procesor który będzię taki jak pentium 4 przy takim tępie postępu technologicznego...Pomyśl trochę i przeczytaj jeszcze raz wypowiedzi.

Nie opłaca się!

Opublikowano

jedyne co ci się opłaca na chwilę obecną, jeśli chcesz pograć w gierki na max , a cena nie gra roli, to sprzedajesz tego laptopa i kupujesz PC stacjonarny, w cenie laptopa o wiele wydajniejszy, chyba że zależy ci na mobilności no to nowy laptop

bardziej bym ci polecał komputer, bo w tej samej cenie co laptom, to PC będzie o wiele wydajniejszy, tylko byś musiał dokupić prawie cały osprzęt do kompa, chyba że masz, ale jednak co PC to PC ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...