Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] WorldEdit 5.0 Polish Version by Krzysztofa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Oto następne Moje spolszczenie tym razem wtyczki "WorldEdit" w najnowszej jego możliwej wersji "5.0"

W pluginie zostało spolszczone obecnie jedynie podstawowe komunikaty, które używa się najczęściej, lecz myślę, że jest to jakieś 70% spolszczonego, może więcej :)

Download:

http://speedy.sh/FSvCc/WorldEdit-PL-By-Krzysztofa.rar

SKAN:

https://www.virustotal.com/file/83deb601761d7025110cb38436206e1bcbc63d6022dbe76bc87045b35af5c084/analysis/1329172422/

Jak wgrać plugina chyba każdy wie, po prostu wklejamy plik WorldEdit.jar do folderu "plugins", który znajduje się w głównym folderze z serwerem.

Pozdrawiam Krzysztofa :)

Wszelkie braki/błędy spolszczenia proszę podawać w temacie.

Zabraniam kopiowania mojego spolszczenia na inne fora/wątki/gotowe paczki z plikami bez mojej zgody!

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Sorry za wielki odkop, ale jednak widać, że Pan BR3ND nie wykonał pierwszy spolszczenia tego pluginu tylko Krzysztofa (dzisiaj poszperałem troszkę po archiwach forum i właśnie znalazłem ten temat)

Jednak w plikach było napisane co inne...

Opublikowano

Refresh i co do @UP

Ja chyba pierwszy na tym forum tłumaczyłem w pełni wtyczki, gdzie inni myśleli, że jak nie ma pliku .txt językowego to nie da się przetłumaczyć haha :)

Tak samo ja tłumaczyłem minecrafta w czasach kiedy nikt takiego tłumaczenia nie posiadał, jak wrzuciłem go na forum to hoho tyle ludzi to pobierało, że jak bym miał to sprzedawać i tyle ludzi by to kupowało co właśnie pobrań było to ja bym był milioner MPC :D

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...