Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczne od tego ze nie jestem jakas doswiadczona na forum wiec jak pomylilam dzialy czy cos to sorry

A wiec przejde do rzeczy o co mi chodzi z tą Pomoca

Jak chcę patchowawac wowa jak kolezanka mi doradza bo zrobilam wszystko tylko ze jak wlaczam patcha to mi sie wybieranie programu co mam zrobic jak ktos moze to niech powie w jakim to programie lub czy cos

dodam do tego ze u niej szystko git :P

Pozdro z gory dziex dam 5* kto pomoze co kolwiek to znaczy ^^

Opublikowano

Hmm moglabys sprecyzowac swoje pytanie?Chodzi ci o to,ze jak wlaczasz patcha to ci wyskakuje okienko,gdzie wybierasz program do otworzenia owego patcha?

Opublikowano

Oki... Wlaczam patha i mi sie pojawai w jakim programie chcesz to otworzyc i wyszukac w wep cos takiego i ja chialam wyszukac to nic a ja programu takiego nie mam ......... i nie wiem juz sama moze jest jakis program

Opublikowano

Hmm raczej z niczym takim sie nigdy nie spotkalem i o czyms takim nie slyszalem,na necie tez nic nie znalazlem.

@Pomyslalem troche nad tym i chyba wiem o co chodzi:Wcielo Ci gdzies Blizzard Updatera ,przeinstaluj WoWa i powiedz czy problem nadal wystepuje,jesli tak to ci moze zalatwie updatera jakos :/ A zapomnialbym powiedz mi jeszcze z jakiej wersj do jakiej chcesz patchowac .

@500 post