Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Teraz się wkurwiłem !

twojastarana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie , pisze tutaj w sprawie naglącej . Otóż wbijam sobie 10min temu na forum no i patrze sobie na nowy temat

" SPRZEDAM KONTO W DARKORBIT DOBRT " Po chwilowym namyślę otworzyłem sobie owy temat , niestety o koncie sie nic nie dowiedziałem , a jedyne co było tam napisane to to że owy człek życzy sobie 4sms za owe konto . Cóż myśląc sobie jak głupia musiała być istota chcąca sprzedać to konto , postanowiłem napisać w jej temacie długą i wyrafinowaną odpowiedz . Niestety gdy już kliknełem " ODPOWIEDZ " na środek okna wypierdolił mi jakiś błąd spróbuję go zacytować aczkolwiek może sie pojawić jakiś błąd " BŁĄD : Nie możesz odpowiadać w zamkniętych tematach " No więc sie wkurwiłem i dlatego też napisałem tego posta .

CO TO KURWA MA BYĆ ZA BURDEL ??? JA DO CHUJA TRACE CZAS A NIE MOGĘ NAPISAĆ POSTA ?

!!! KPINA !!!

W ramach rekonpensaty za poniesione straty czasowe proszę a wręcz żądam o zdjęcie mi 20%.

//no ale co to ma być? Rozumiem że się napisałeś ale takie tematy raportujemy a nie piszemy na autora tematu /Q

Zamykam :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...