Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kurier.

Machniuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, witajcie.

Czy jak kupię coś na allegro i do mnie przyjdzie przesyłka kurierem to on się do mnie przypierdoli o wiek? Mam 15 lat a na allegro jest wymagana osiemnastka. Posiadam konto iPKO BP.

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

On się nie będzie nic rzucał , jedynie sprzedawca mógł by mieć z tym jakiś problem ale przecież się nie dowie ;p

ravensygna.png
Opublikowano

Jeśli towar jest przeznaczony dla 18 + to tylko sprzedawca może odmówic zakupu i tyle. Kurier ma ci dac paczke i nic mu do tego co jest w środku ;>

Weteran
Opublikowano

Kurier może chcieć podpis odbioru osoby dorosłej..oczywiście nie zawsze.

Ale raczej nie powinieneś mieć problemów większych, chyba że zamawiasz jakieś granaty, albo laski dynamitu to inna sprawa ;D

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Nie, kuriera twój wiek, za przeproszeniem, gówno obchodzi ważne żeby paczka była odebrana. Też mam 15 lat i bardzo często zamawiam z allegro i jeszcze nie miałem takiej sytuacji że chciał podpis akurat od dorosłej osoby.

1328548440-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

Kurier może chcieć podpis odbioru osoby dorosłej..oczywiście nie zawsze.

Ale raczej nie powinieneś mieć problemów większych, chyba że zamawiasz jakieś granaty, albo laski dynamitu to inna sprawa ;D

Kurier nie ma prawa zaglądać do paczki, wiec osoba, która dostarcza nam przesyłkę do domu nie wie co tam jest.

Opublikowano

Ja od 13 roku życia (Bo od tego wieku można konto junior na allegro) zamawiam na allegro i jeszcze mi się nie zdarzyło

żeby mi nie dali... czasami nawet rodziców przesyłki odbieram.

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Chyba już znasz odpowiedź?

Kurier nic Ci nie może zrobić, jego nie obchodzi twój wiek.

Odbierasz, żegnasz, cieszysz się paczką. ;x

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

W porządku. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Jeśli kurier ma na to wyjebane więc dziś kupuję co trza. :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Jak masz 13 lat to sobie już możesz zamawiać.

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...