Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Minecraft Craft bukkit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z góry mówie, że nie wiedziałem gdzie ten temat napisać, więc proszę o przeniesienie

Tak więc mam problem z serwerem na bukkicie. A jest on taki, że potworki jak atakują to nic nie biją.

Mam ustawiony poziom hard (Difficulty=3). Niby mnie stworki widzą, podchodzą ale tylko przesuwają.

Jeżeli jest taki plugin to prosiłbym o nazwę (żeby usunąć), bo pobrałem gotowca i nie za bardzo siedzę w tym interesie.

Z góry dziękuję. Za pomoc daje, nooo może z 3 plusy ;)

meeeez.png

Music Is My Life...

Opublikowano

Może wpisałeś /god która powoduje nieśmiertelnosc

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

W jakim pliku?

Okazało się że nic damage nie zadaje ;/. Nawe głód nie schodzi... (Mam ustawione dificulty na 3, czyli hard)(tak próbowałem zmieniać na inne

meeeez.png

Music Is My Life...

Opublikowano

Weź pliki któreś z tych,

http://www.mpcforum.pl/topic/495943-spis-plikow-serwerowych/

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Uczeń
Opublikowano

Polecam moje pliki na nich wszystko gra:

http://www.mpcforum.pl/topic/521639-pliki-serwerowe-101-hardcore/page__fromsearch__1

nie reklamujemy serwerów minecraft w sygnaturkach RMCF1902

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...