Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bug na wieże wygnańców

maxisst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka szukam bugu na wieże wygnańców ,żeby respiło się kilka minotaurów / smoków :) Gram na Gladorze ;p

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Jak grałem na serwie divineworld s1 to bug na WW był taki, że jak jesteś na piętrze przed smokiem i niebieska śmierć jest ubita to na następne piętro nie przenosi jedna osoba tylko na 'trzy-cztery' na kowala i przeniesienie klikają wszyscy. Ile osób da radę tyle będzie smoków. Jeden biegnie do smoków pierwszy i bloczy je na siebie bo trzeba je wszystkie ubić mniej więcej równo bo po 30 sekundach od zabicia pierwszego przenosi na następne piętro z minotaurami. Co do minotaura to się nie wczuwałem za bardzo o co chodzi bo za dużo bije kretami żeby bić ich kilka naraz plus wyskakuje komunikat że np "xxx zabił Minotaura", przypałowo to wygląda jak wyskakuje kilka takich naraz. Jak bugowałem z ziomkiem np 3-4 smoki to minotaur był czasem 1, czasem 2, nie rozkminiłem od czego to zależało. Możliwe że jak więcej niż 1 smok pada dokładnie w tym samym momencie to masz więcej mino.

Wiem że nawijam o innym serwie ale możliwe że u cb tez będzie działało, wszyscy tu przecież na tych samych gotowcach te serwery stawiają.

Opublikowano

Ok dzięki za pmoc :) łap like ;p

Temat do zamknięcia :)

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...