Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ahh Ci zbanowani - dyskusja...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym poruszyć sprawę z zbanowaniem użytkowników takich jak :

* SopherPro / GoldWolf - multi

* Cheatek - powód jakieś pierdolenie smutów gejoninga..

a więc tak chciałbym poruszyć dupy Teamowi MPC forum ...

nawet nie obejrzycie się a gejoning wybanuje wszystkich bo ma kaprys ? o_O

Pewno czuł uraz do tych owych zbanowanych osób tak więc czując się silniejszy oraz nadużywając władzy postanowił ich zbanować z myślą , że to koniec ..

Otóż nie drogi gejoningu - to nie koniec ...

Nie żebym bronił ich , bo Cię np. nie lubię otóż to nawet Cię nie znam , więc tak nie uważam - ale nie oznacza to że się Ciebie boje...

Dyskusja ta jest po to abyście swobodnie mogli się wypowiedzieć coś na ten temat..

Banowanie owych użytkowników i to jeszcze zasłużonych , ponieważ przyczyniali się do rozwoju forum jak i innych bajer forumowskich... - zostali po prostu wyjebani bez gumy;//

Proponuje szanownej administracji (która , olewa jak cholera ) ruszyć trochę słodką głową i po prostu coś z tym zrobić , bo człowiek się stara najlepiej jak potrafi , a w zamian traci więcej niż się spodziewa...

Nie chodzi mi tutaj o kłótnie tylko o swobodne wypowiedzi , oraz proszę o to aby team nie zamykał tematów ... no nie widzę tutaj żadnej sprzeczności z regulaminem ...

Nie liczę na jakieś jebane lajki tylko po prostu o sprawiedliwość ...

Kumpel dobrze stwierdził że skurwesynów trzeba tępić '' tego się trzymam '' > !

Pozdrawiam .

Opublikowano

Nie wiem , oco dokładnie chodziło , ale Adminom też odpier*** w głowie, mają władze absolutną i są " Bogami ", goście się przysłużyli, nie wiem nie znam ich, ale to nie fer ich wyje*** z forum...

Temat i tak zaraz OFF , bo oni i tak olewają to z góry na dół ..

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Nic tu nie zdziałasz.

Geoning jest jaki jest (ja do niego nic nie mam) i w sumie bym postąpił tak samo jak by do mnie tak pierdolili.

Zresztą czitek i sopher to są wygnańce więc są świadomi swojego zachowania ;]

@UP.

Masz rację.

A zaczęło się od odejścia Mou ;f

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Nie podoba mi się to co zaczęto robić a mianowicie - podawanie za powód teksty typu "nie podoba mu się u nas" albo "postawa zasługująca na bana". To jest zwykłe nadużycie, z drugiej strony, jakiegoś gościa zbanowali za powiedzenie "ku*oś" bez wskazania adresata tego określenia. Absurd...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Owszem , bez wsparcia nigdy nic nie zdziałam ...

ale przeciw gejoninogowie jest prawie 2/4 - 3/4 MPC forum :)

Ja jestem po stronie neutralnej ponieważ go nie znam , ale rozmawiałem z pewną osobą i po prostu robi niezłe tutaj wybryki ..

Owszem zrobił jeden swoje , sopher ..

ale czitek???

lul , teraz za swoją opinię oberwiesz perma .. to jest sprawiedliwe kurwa się pytam?

Opublikowano

Niech więcej idiotom dają rangi :) na kida miech stażu, buahahaha. Rzygać mi się chce jak widzę jakichś randomów z rangą moda. Potem awansuje taki idiota na globa i robi co chce.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Niech więcej idiotom dają rangi :) na kida miech stażu, buahahaha. Rzygać mi się chce jak widzę jakichś randomów z rangą moda. Potem awansuje taki idiota na globa i robi co chce.

Zapewniam Cie drogi kolego że na kida może i łatwo się wbić ale na moda już nie. Nie wspominając o globalu.

To jak się zachowujesz i pracujesz na kidzie oceniają moderatorzy działu i osoby wyżej usytuowane :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

O właśnie , wspominając sytuację z mou'em ..

na początku miałem uraz do niego..

otrzymałem również bana na konto - ale zasłużyłem , zrozumiałem przemyślałem i dostałem rozgrzeszenie..

Teraz uważam że Mou to dobry chłop.. zrobił tyle , a odszedł - chciałbym nie tylko jak pewno większość żeby on wraz z starym teamtem i ze starą elitą panowali na mpc forum..

a nie jakieś chuje muje kid modratorzy a nawet global itp ....

rozumiem dać prawa do moderowania , ale to jest podobnie jak z tekstem '' Daj dziecku lizaka , a odgryzie ci rękę '' , tak samo dać komuś prawa a potem bez mózgu tego nadużywać.

Opublikowano

Ban dla sophera prawidłowy a Cheatek dostał za całokształt, kłóciłem się przed amnestią z Geo i pomimo rzeczowych argumentów nie dostał ub, więc tym razem nie próbowałem. Wracając do sophera. Korzystał z drugiego konta + nie wiem jak to możliwe, że przeniósł golda..

Opublikowano

znając życie , a powiadam że życie znam ...

Jeżeli była kłótnia Czitka z geo ... to na pewno nie bez przyczyny..

i pewno geo musiał też coś odpalić ...

jeżeli karać to obydwóch ..

Opublikowano

Geo ma uraze bo czitek go jechał chyba najbardziej.Nie znam geo ale po ty co widać to mu już ranga odbiła. Mou duds odeszli. Geo wrócił.Ostatnia deska ratunku to Seldek i Makin. Administracja uważa że powrót geo coś zmieni i to na lepsze. Nie lepiej powołać w jego miejsce kogoś lepszego? Dużo jest osób Mike,Lenart,razor( Tak ja wiem że możecie mówić że nie chcecie ale bylibyście lepsi niż geo)

Opublikowano

ale przeciw gejoninogowie jest prawie 2/4 - 3/4 MPC forum

Niech sobie będzie nawet całe MPC , jeżeli Kokoszowi odpowiada , to Geo będzie dalej...

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Sopher dostał bana bo miał używać 2 konta a nie obojga kont więc ban dla mnie słuszny.

Z Cheatkiem lekko przesadził ale specjalnie prowokował Geoninga więc dostał bana... Ale tutaj jest nieco przesadzone takie moje zdanie

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Niech sobie będzie nawet całe MPC , jeżeli Kokoszowi odpowiada , to Geo będzie dalej...

tak tak , sranko jebanko...

Owszem , ale nie tylko kokosz się tutaj liczy ..

bo co , bo jest administratorem ??

a co z Lord Makinem , seldkiem i innymi globalami oraz exmoderatorami ??

Oni też mają kurwa chyba zdanie c'nie??;/

Ja tam czitka lubiałem , chociaż pewno się aż tak nie znaliśmy...

ale wspominając słowa mou'a że ''Mpc to nie jest getto , każdy może wyrazić swoją opinię ''

tak więc uważam żę gejoning powinien stąd wypierdalać ... bo to się przerasta w getto..

Cheatek się wypowiedział i chuj że prowokował , pewno gejoning też musiał swoje zrobić kurwa do cholery....

Ja należę do tych co nie boją się wypowiedzieć na temat globala...

i po prostu nie boje się kary..

Tak więc uwazam że ban dla cheatka to nie jest słuszny ban . ...

Opublikowano

Nie wiem czy poniżanie kogoś nie skutkuje tutaj banem.

Gdyby zamiast do geo to przywalili by się np do Omka lub rmcf ?

To co zrobili by na jego miejscu ?

To samo.

Jestem na forum od kilku dobrych lat , i takie banowanie zawsze istniało.

Nikt nie jest święty.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Tak owszem może i skutkuje..

ale jak np. moderator wyzywa Cię od kurw , szmat itp

to nie skutkuje banem ? a, wiesz dla czego - bo co kurwa bo ma wyższą rangę to myśli że mu wszystko wolno..

o nie takiego chuja.

@DOWN

Nie chodzi Ci że mnie wyzywa ..

tylko ogólnie chodzi o sprawę z cheatkiem ..

Opublikowano

@Up

W takim wypadku istnieje takie coś jak PM do administratora.

Wysyłamy do niego pm ze ssem , najlepiej pare dowodów.

Lecz jeśli będziemy zaśmiecać tematami o tym jak mod klnie itp to nic nie poskutkuje.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

ja dostalem perma za to ze napisalem 2 razy w statusie kupie murzyna

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Opublikowano

Hahaha kiedyś jeden koleś dodał tutaj ss'a z rozmową z jakimś adminem to każdy z modów etc. Mówili że to foto montaż , więc...

ravensygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...