Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem dziewczyna...

TakieTam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Podoba mi się pewna dziewczyna znamy się tylko tak z widoku może z dwa/trzy razy z nią gadałem... Chciałbym się z nią jakoś poznać potem coś więcej ale nie wiem jak zacząć itd... Jestem o dwa lata młodszy ale wyglądam jakbym był nawet starszy od niej... Jestem trochę nie śmiały, i nie chciałbym żeby wiecie zrobie coś ona mnie oleje rozpowie to wszystkim i wstyd na całą szkołę itd jakieś rady ? coś ? za dwa dni mamy dyske szkolną może coś tam zrobić coś nwm proponujcie

2.png

Opublikowano

Powiedz, że masz 80 Rogala w WoWie i ją podexpisz.

@top zagadaj, weź jej numer i pisz z nią

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano
ona mnie oleje rozpowie to wszystkim

Więc będziesz miał świadomość że jest głupia. A wszyscy z czego mają się śmiać? Z tego że nie jesteś gejem a oni tak? W takim przypadku należy im pogratulować i tyle.

za dwa dni mamy dyske szkolną może coś tam zrobić coś nwm proponujcie

No to atakuj.

Ile macie lat? To ważne, po tym szybko można określić charakter osoby. (Czy ma pierdolca czy nie).

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Nie wiem jak tam u Ciebie , ale gdy ja zagadałem do dziewczyny , chciałem numer itp dała mi kosza , a kumple zazdrościli że wgl. do takiej laski zagadałem;)

Jeśli ma 14 lat + i pali fajki to sobie odpuści... ADHD na maksa ;)

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

nie chciałbym żeby wiecie zrobie coś ona mnie oleje rozpowie to wszystkim i wstyd na całą szkołę itd

Jak widzę takie coś to nie wiem czy śmiać się czy płakać, jeżeli by cię wyśmiała i rozpowiadała głupoty to widać że jest zwykłą za przeproszeniem szm*tą, nie docenia uczuć i miłość do drugiej osoby.

Idz normalnie zagadaj, nie ma się czego wstydzić w końcu jesteś zakochany, wiadomo możesz być zawstydzony ale to normalka.

Opublikowano

Kuhwa, co tu się dzieję ? Czy to naprawdę tak ciężko podejść i pogadać ? Jeszcze prosisz o rady ludzi, co z dziewczyną mieli do czynienia tylko w .jpg lub .avi ...

Nie robię z siebie jakiegoś boga, ale kurwa to naprawdę nie takie trudne.

Pewnie gimnazjum, a w tym okresie to laski mają nasrane w głowach...

Opublikowano

właśnie tak jak UP'y ile lat macie :)

bo jak laska 11 , to powodzenia ^^

Rozmawiaj z nią ,ale nie bądź nachalny nie rób sobie od razu nadziei , bo to potrafi sprowadzić do gleby :)

a jak już wam coś pójdzie , rób wszystko w kierunku , abyście byli razem ;)

P.S

My tutaj nie możemy zbyt wiele , bo nie znamy Ciebie , nie znamy dziewczyny. :)

OndteAw.png

Opublikowano

Teraz jak patrzę na pierwszo gimnazjalistki to na serio im się w głowach pierdoli... nie dość że to malutkie jak robaczek... głos piskliwy jak **** a na każdej przerwie tylko pali ;/

Pierdoli się coraz gorzej młodzieży...

Rocznik 96 - to rzadko co dziewczyny palą ... teraz to się spotyka w podstawówce...

@ Jeśli ma popierdolone w głowie, pije / pali wgl. taka z gadki puszczalska to bądź pewny że Cie oleje....

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

@WodnyGłaz

Masz rację. One mają za przeproszeniem klasycznego pierdolca. Raz podsłuchałem rozmowę koleżanki - "Taki jeden mnie podrywał, ten Mateusz, wiesz który. Powiedziałam żeby spierdalał" (Mniej więcej tak).

Poza tym opis na GG - "Kocham cię :* :* :*" a na następny dzień "Smutna... ;(", "Czemu mi to zrobiłeś..." itp. Miłość na jeden dzień. :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Jeszcze jedna rada: Jeśli naprawdę masz parcie na nią to staraj się, jeśli to takie chwilowe jebnięcie, to nie radze... Potem może być wielki płacz i inne pierdolenie w stylu "Czemu musiało tak być?".

Żeby nie było pseudo offtop.

Działać i się nie bacz. :>

Opublikowano

No dokładnie Machniuk ....Jeśli jesteś typowym " palaczem " , gościem który pije alkohol tak dość nałogowo, gotowy " wydymać " laskę to będziecie pasować do siebie.

Szczerze, to lepiej dostać kosza od laski takie " klasyczniej " niż od takiej która ma pierod lca;)

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Kuhwa, co tu się dzieję ? Czy to naprawdę tak ciężko podejść i pogadać ? Jeszcze prosisz o rady ludzi, co z dziewczyną mieli do czynienia tylko w .jpg lub .avi ...

Nie robię z siebie jakiegoś boga, ale kurwa to naprawdę nie takie trudne.

Pewnie gimnazjum, a w tym okresie to laski mają nasrane w głowach...

Wiesz co Ci powiem.. Gościu ma problem, może nie jest pewny siebie ?

Pomyśl ! Jak nie umiesz pomóc to za przeproszeniem wypierdalaj stąd do tych twoich dziewczyn w jpg i avi -.-

@autor

Najpierw to nabierz pewności siebie. Stań przed lustrem i powiedz sobie że jesteś twardy i masz jaja. Najlepiej jak dasz jej sobie pomóc w jakieś sytuacji. Potem zabierasz laske do kina, restauracji, itp. Po tym zobaczysz czy panna jest wara Ciebie. ;)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano
Wiesz co Ci powiem.. Gościu ma problem, może nie jest pewny siebie ?

Pomyśl ! Jak nie umiesz pomóc to za przeproszeniem wypierdalaj stąd do tych twoich dziewczyn w jpg i avi -.-

> Miej 5k postów i myśl że cwaniak.

> Pierdol głupoty na forum.

Poczytał byś chłopie to byś zrozumiał... Prosi o rady nieznajomych, sądzisz że to mądre ? Bo ja nie bardzo. Pomóc mu chce, ale najlepsze to co może zrobić to po prostu z nią pogadać, potem będzie szło z górki ;_;

Przyjaciel też mu powinien pomóc, jeśli takiego nie ma, to nawet byle jaki kolega co ma chociaż trochę w głowie...

Poza tym pisałem, że też nie jestem jakimś bogiem kurwa, ale nie, pakier musi się spiąć -_- połowa nie widziała tutaj cycków na żywo...

Piszesz też zabierz do kina. restauracji... kurwa przecież on może mieć 11 lat ;_;

Opublikowano

Najważniejsze ile ty masz lat i ile ona , bo gdy masz 11 lat i piszesz tutaj jak wyrwać laskę to za przeproszeniem śmiech na sali...

ravensygna.png
Opublikowano

Piszesz też zabierz do kina. restauracji... kurwa przecież on może mieć 11 lat ;_;

To ,że ma 11 lat znaczy że nie może zabrać jej do kina hmm??

Najwyżej na smerfy pójdą ;)

Staraj się zagadywać... tylko powoli , od głupich tematów... Powodzenia :)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Przystawiaj się do niej powoli , jak jesteś nie śmiały to niech kolega podejdzie i powie że ona ci się podoba i jak on cię pokaże to podejdz :)

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...