Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Instalacja

JokerMr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc mam takie pytanie czy wszystkim ludziom ta gra instaluje się tak długo mam windowsa xp

gdzieś o godzinie 15:30 (wcześniej lub później) zacząłem instalacje teraz jest godzina 20:15 i jest 1,400mb z 18.013

Gra podoba mi się ponieważ jest

The Joker ile wam się średni gra instalowała ?

mihcio15.png

Opublikowano

Instalacja przebiega dosyć szybko, chyba że wystąpiły u Ciebie jakieś problemy. Może to wina Twojego sprzętu lub zapchanego komputera.

Jeśli jednak chodzi Ci o pobierania to wszystko zależy od szybkości Twojego łącza, polecam Ci też ściągnąć grę z platformy Steam.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Instalacja przebiega dosyć szybko, chyba że wystąpiły u Ciebie jakieś problemy. Może to wina Twojego sprzętu lub zapchanego komputera.

Jeśli jednak chodzi Ci o pobierania to wszystko zależy od szybkości Twojego łącza, polecam Ci też ściągnąć grę z platformy Steam.

em z dysku d usunołem prawie all jest wolne 18,1 gb :D dam screena screem.png

mihcio15.png

Gość Menesterowy
Opublikowano

To nie istalacja, tylko pobieranie gry.

Musisz cierpliwie zaczekać do końca pobierania.

Opublikowano

ja w dniu premiery (wersji free) pobrałem oraz zainstalowałem całą grę w ok 10 godzin

em a ta wersja nie jest free ?

mihcio15.png

Opublikowano

Ja radze ci pobierac ze steama to tak 1-2 dzień (zależy od prędkosci neta i ile masz włączony komputer).Ja pobierałem e steama i 3% sam musiałem pobrac normalnie.

sygnaflippy.png
Opublikowano

Ja radze ci pobierac ze steama to tak 1-2 dzień (zależy od prędkosci neta i ile masz włączony komputer).Ja pobierałem e steama i 3% sam musiałem pobrac normalnie.

em już mam 5,003 :D to nie będe anulował ! :D to by było głupir

mihcio15.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...