Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kurde,admini nie mają co robić warny za nic...

ProDator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejnego warna dostaniesz za ten temat , dam Ci radę , weź to kur wa olej ! ja ostatnio dostałem bana z cytatem Admina " gjhk " . napisałem posta z pomocą , jednak gościowi który szukał pomocy to nie pomogło i dostałem warna ?

Pier*** pisanie do nich , i błaganie ich o ściągniecie warna , nie będzie klękał przed nimi , bo oni tylko rangę mają ? dostane bana ? ok założę nowe konto :)

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Już się pochwaliłeś? Już się wypłakałeś? Kogo to obchodzi? Tamten post to czyste nabijanie postów, po co powtarzałeś to co napisało już 100 innych osób.

mateq

Wideo kurs programowania w c++

TU

Gość HollyWSRH
Opublikowano

Nie przejmuj się. Napisz jakiś poradnik po czym wyślij wiadomość do nadawcy warna z prośbą o zdjęcie.

Ja mam 20% i nie jest tak źle powiem Ci ;] Nawet mi do twarzy ^^

Opublikowano

Nie za sygnature,bo w sygnaturze miałem to co w avatarze,predatora.Up powinien być warn.

I to nie był spam bo przedmną napisały 2 osoby że teżtak mają.

Nemess nie nauczyli Cię czytać?

Napisałem że też mi nie działa,ślepcze...

[font="'trebuchet ms"][color="#000000"][size=7][size=2]Lubie trolle.[/size][/size][/color][/font]

Opublikowano

Chciałem wyrazić swoje zdanie?

Pozatym jak bym chciał nabijać posty to bym raczej nabijał a ja na forum raz na 2 dni jestem...

[font="'trebuchet ms"][color="#000000"][size=7][size=2]Lubie trolle.[/size][/size][/color][/font]

Opublikowano

Post nie wprowadzał niczego nowego do tematu czyli tym samym obniżał poziom dyskusji.

Warn słuszny, nie kłóć się bo nie masz racji...

mateq

Wideo kurs programowania w c++

TU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...