Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PsychoMC[Hardcore][No-Premium][24/7]

Koksons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam wszystkich na jedyny serwer Minecraft Hardcore dla graczy bez oryginalnej wersji gry.

Serwer działa na wersji 1.1

Podstawowe informacje:

Styl:Hardcore

IP:176.31.105.150

Sloty:100

Czas działania: 24/7

Posiadamy stronę z domeną .pl (łatwo stworzyć adres z nazwy serwera)

Jak długo istnieje serwer ?

Serwer powstał rok temu. Od początku preferujemy styl survival. Obecnie prowadzimy tryb hardcore.

Czym jest tryb Hardcore?

To maksymalny test twoich umiejętności w dzikim świecie minecraft. Możesz polegać tylko na sobie i na osobach do których masz 100% zaufania. W każdej chwili może znaleść ktoś twoją kierunkę i ugodzić cię mieczem w plecy. Likwidując cię i rozkradając wszystkie twoje itemy. Stwórz dużą organizację wyznaczając osoby odpowiedzialne za pilnowanie waszego dobytku.

Czym grozi śmierć ?

To prawdziwy Hardcore. Na serwerze umierasz na tydzień. Tak.. przy śmierci zostajesz automatycznie wykluczony z gry. Jest to jeszcze większa motywacja do walki o przetrwanie. Jednak nie martw się graczu. Istnieje opcja wcześniejszego odbanowania . Znajdziesz ją na naszej stronie w zakładce PsychoMC Hardcore.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie zgadzam się... od roku istniejemy i przeszliśmy na tryb Hardcore... czy to się sprawdzi, czy wrócimy na lżejszy survival to się zobaczy. Tryb Hardcore ma opierać się o Hardcore sp. To, że skkf jako pierwszy w polsce (ale nie na świecie) wprowadził taki styl nie oznacza, że można przypisać mu go jako jego własność. Nikogo do gry nie zmuszam. To gracz wybiera miejsce gdzie gra. Serwer PsychoMC jest serwerem Hardcore non-premium, a nie serwerem skkf non-premium

Opublikowano

Zamiast wysylac sms mozesz zmienic ip i nick i grac dalej! serwer bez przyszlosci padnie po 1-2 miesiacach

Zamiast wysylac sms mozesz zmienic ip i nick i grac dalej! serwer bez przyszlosci padnie po 1-2 miesiacach

Opublikowano

Byłem MOD-em na survivalu ... tutaj zginąłem pisząc koledze że powrócił PsychoMC ,a ktoś mnie zabił i zostałem zbanowany na 7 dni ... możecie mnie odbanować ???

Moja nazwa to Daber

Opublikowano

ahhh Daber... jedyne bezpieczne miejsce to spwan... robię pierwszy i ostatni wyjątek odbudowując cię. Co do kolegi.. rozgłaszaj gdzie się da, że wracamy do obiegu.

Opublikowano

ahhh Daber... jedyne bezpieczne miejsce to spwan... robię pierwszy i ostatni wyjątek odbudowując cię. Co do kolegi.. rozgłaszaj gdzie się da, że wracamy do obiegu.

Postaram się .... na survivalu grało na nim z 7 moich kolegow xD

Opublikowano

No i jak mówiłem że koledzy moi będą grać to ... połowa dostała bana na 7 dni i się zniechęciła ... prosiłbym o skrócenie czasu banowania na 1 dzien albo 6 godz ...

Opublikowano

wchodzę na serwer rejestruje się iiii... niby mam konto ... mój nick to Kappa

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Opublikowano

Tak jak ja :) serwer Pojechany Admini Tak że ja mam tam 15lat a mój kolega 13 i kurwa Regulamin 14lat a kurwa sami admini maja 12lat

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

Tak jak ja :) serwer Pojechany Admini Tak że ja mam tam 15lat a mój kolega 13 i kurwa Regulamin 14lat a kurwa sami admini maja 12lat

Zapraszam cię chłopcze na TS3.

W regulaminie serwera hardcore nie ma słowa o minimalnym wieku. Najmłodszy członek administracji ma 16 lat...

Wulgaryzm w twoim poście świadczy o poziomie jaki sobą prezentujesz. Takich osób się wystrzegamy i nie utożsamiamy z nimi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...