Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S][NO-PREMIUM][24/7][ViP][Factions][MCMMO][xLevel] Evercraft

Fryteczq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa serwera: Evercraft

Adres serwera: 178.19.105.250:25092

Typ serwera: Survival

Max. ilość graczy: 41

Administratorzy: Wszyscy administratorzy, kidmodzi itd na spawnie

Dodam, że na serverze są dwie ogarnięte, piękne i miłe Adminki :)

Modyfikacje:

beztytuubw.png

Regulamin serwera: Na spawnie

Opis serwera:

Server nastawiony na nieustanne walki gildi ja na serverze Wojna

Admini są tylko by ludzie przestrzegali pewnych zasad tak to 100% survival!

Stwórz lub dołącz do frakcji podbij teren i zniszcz pozostałe frakcje!

Zaproś kumpli i razem stwórzcie oryginalną frakcje!

Opis pluginów:

xLevel:

Komendy:
/xl help – Wyświetla liste komend
/xl status – informacje o twoich statystykach
/xl classes – Lista dostępnych klas
/xl see <nazwaklasy> – wyświetla info danej klasy
/xl class <nazwaklasy> – przyjmuje do danej klasy
/xl reset – reset klasy ( również resetuje lvl postaci)
Magician -(magik) Dobry do walki na średnie odległości, .do używania mocy potrzeba książki na której wybiera się umiejętność i patyk który ją używa

Umiejętności:
Energy Wave – zaklęcie działające zadając małe obrażenia
Teleport – Pozwala na teleportacje na małe odległości
Icy wind -zaklęcie zadające małe obrażenia za pomocą śniegu (potrzeba śnieżek)
Leaves jail – zaklęcie do zamykania gracza w więzieniu z liści (potrzeba sadzonek)
Lightning strike – Zaklęcie tworzące kilka piorunów w jednym miejscu (potrzeba redtorch)[/color]

Archer – (łucznik) Dobry do walki na duże odległości, do używania mocy potrzeba strzały na której wybiera się umiejętność i łuk który ją używa

Umiejętności:
Fire Arrow – Tworzy 3×3 ognia w miejsce w które trafiła strzała.
Invisible – Powoduje gracza niewidzialnym, aktywacja piórem .
Critical Arrow – Zadaje dużo większe obrażenia
Hook – Wystrzeliwuje „Hak” do którego można się teleportować
Poisoned Arrow – Wystrzeliwuje zatrutą strzałę która zadaje przez dłuższy czas obrażenia

Warrior – (Rycerz) Jest dobry do walki wręcz za pomocą miecza, do używania mocy potrzeba kości na której wybiera się umiejętność i miecz który ją używa

Umiejętności:
Pushing – Odpycha Gracza lub moba.
Sprint – pozwala na szybsze chodzenie
Crippling – Uderza gracza zatrutym mieczem
Block – zwiększa obronę przed innymi graczami
Skull splitter – Pozwala na zadawanie obrażeń więcej niż jednemu graczowi
Priest – (Duchowny) jego głównymi cechami jest uleczanie i przywoływanie wilków, do używania mocy potrzeba książki na której wybiera się umiejętność i siekiery który ją używa

Umiejętności:
Heal – Uleczenie
Summon Wolves – Do przywoływania oswojonych wilków
Defense buff ? zwiększa obronę
Strength buff ? zwiększa siłę obrażeń
Speed buff ? pozwala na szybkie chodzenie

Factions:

/f help [strona] – Pokazuje strony pomocy (gracz) (admin Gildii)
/f list *[strona] – Pokazuje listę istniejących Gildii (gracz) (admin Gildii)
/f show *[nazwa Gildii] – Pokazuje szczegółowe informacje na temat naszej lub innej Gildii. (gracz) (admin Gildii)[/color]
/f power ? sprawdzenie swoich punktów mocy
/f map *[on|off] – Pokazuje mapę naszych terenów w formie ASCII-ART (gracz) (admin Gildii)[/color]
/f home ? teleportacja do miejsca gdzie lider ustawił respawn
/f join [nazwa Gildii] – Prośba o przyjęcie/wejście do Gildii (gracz)
/f leave – Opuszczenie Gildii (gracz)
/f c – Przełączanie między czatem ogólnym a wewnątrz gildiowym (gracz) (admin Gildii)
/f desc [opis] – Ustawianie krótkiego opisu Gildii (Ważne żeby to zrobić po założeniu Gidii) (admin Gildii)
/f open,close – Zmiana trybu przyjmowania członków (otwarty, zamknięty) (admin Gildii)
/f invite [nick] – Zaproszenie/przyjcie Gracza do Gildii (admin Gildii)
/f deinvite [nick] – Usunięcie Gracza(admin Gildii)
Jeśli twoja Gildia ma zamknięty tryb przyjmowania graczy (a standardowo ma) musisz wysłać graczowi najpierw zaproszenie.
/f sethome – ustawianie Home Gildii (admin Gildii)
/f claim – przejęcie terenu na którym stoisz (admin Gildii)[/color]
/f autoclaim ? automatyczne wykupywanie chunk?ów droga którą się poruszamy
/f unclaim, – Pozbycie się terenu na którym stoisz (admin Gildii)
/f kick [nick] – Wywalenie gracza z Gildii (admin Gildii)
/f mod [nick] Nadanie praw moderatora Gildii (zastępuje admina gdy go nie ma) (admin Gildii)
/f admin [nick] – przekazanie praw Admina Gildii innemu graczowi. Pamiętaj że po przekazaniu praw nie będziesz mógł sobie ich z powrotem nadać, zostaniesz wtedy moderatorem, ale nowy admin będzie mógł spokojnie Cię wywalić. (admin Gildii)
/f title [nick] *[tytuł] – Ustawianie wewnątrz gildiowego (widocznego tylko w gildiowym czacie) Tytułu gracza (na przykład „kowal”) (admin Gildii)
/f ally [nazwa Gildii] – Ustawianie Sojuszu z inną Gildią (admin Gildii)
/f neutral [nazwa Gildii] – Ustawianie Neutralnej Relacji z inną Gildią (admin Gildii)
/f enemy [nazwa Gildii] – Ustawianie Wrogiej Relacji z inną Gildią (admin Gildii)
/f owner [nick] ? Przydzielenie chunk?a danej.danym osobom[/color]
/f ownerlist ? pokazuje listę właścicieli danego chunka
Opublikowano

Serwer nie działa... Jakiś admin zepsuł permissions, ktoś mi okradł skrzynkę i zniszczył a była zablokowana. Zniknęło permissions i sobie ktoś wziął podpalił i ma... A teraz nawet się nie da zalogować :) Nie ma permissions...

1327739613-U370811.gif

Opublikowano

Pluginy były ogarnięte... Ale ktoś się dorwał do konsoli i ... Teraz straciłem swoje itemy :) Gratuluję szczęściarzowi kto sobie spalił moją skrzynkę...

Najlepszym rozwiązaniem był by ostatni zapis mapy ( o ile taki jest ) sprzed utracenia permissions.

Wiele graczy straciło wszystko... Może nawet i wszyscy.

1327739613-U370811.gif

Opublikowano

Przepraszam ale jeden z adminów dał mi bana za nie wiem co nic nie zrobiłem proszę o odblokowanie a i jeszcze jedno gra jest bardzo miła ale ban za nic mnie zaskoczył wiem że napisał że będzie banik za x-ray a ja dokładnie nie wiem co to jest wiem że coś tam do jaskiń nick Krzychucs proszę o odbanowanie ponieważ chciałbym pograć a nie dostawać bany zanic i jeszcze na IP a nie wiem dokłądnie na jakie czy n atakie jakie jest na chamahi? nie wiem

Opublikowano

Serw do bani... Noobki w all eq diaxowe dedają jak ide do kopalni... jak przetapiałem se złoto przyszedł ciota i mi ukradł... Ogólnie mówiąc serwer DNO!!!

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

@UP ^

Jezeli straciles przez ludzi to nie wyzywaj server, ofermo.. To jest hardcore surv. I na tym wlasnie ta gra polega. A jak placzesz o kika pixeli i wychodzisz dlatego ze straciles zloto, to pzdr ;]

Opublikowano

Dlaczego serwer nie działa?

// Ja np. tylko zabijam jak ktoś ma diaxowy komplet :) A jak zabije kogoś początkującego to oddaje calutkie eq + daje coś dodatkowego :)

1327739613-U370811.gif

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...