Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Sądzisz O Teraźniejszym Sro_kingu ?

maczuga

Sro_giń  

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co s?dzisz o tera?niejszym Sro_Kingu ?

• Stanowczo jest lepszy od starszych wersji!
      12
    • Ma wi?cej opcji ale jest wolniejszy.
      10
    • Mo?e by?
      10
    • Beznajdzieja, wolny zbugowany.
      19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, co sądzicie o teraźniejszym Sro_Kingu_2.

Dzisiaj już się przekonałem, że warto zrezygnować z niego i przejść na ibota lub na jakiegoś płatnego. czyt. sbot.

Gdy pobrałem pierwszy raz sro_kinga, i zaczełem bocić, to była świetna sprawa.

Niezawodnie był szybki, ledwo skończył bić jednego moba, zaczał atakować już drugiego i w międzi czasie natychmiastowo podnosił goldy/dropy podczas skilla :P.

A teraz, zostawiłem i poszedłem spać, budzę się rano a tu niespodzianka.

Zaczął kupować po 50 scrooli szedł na spota ( na koniec cave ) 40 minut drogi.

Nawet nie mam ustawione, że ma kupywać rs.

Spalił, wszystkie scroole ( odpalał zamykał). I ciągle padał.

Ok to jeszcze nic.

Mam ustawione, żeby bot kupywał poty / i Universall pille.

Gdy wszedł mi jaki kolwiek status, np. Fronzbit, zamiast pilli on odpalił scroola i się przeteleportował do miasta.

Następnie, gdy bot mi idzie na spota zacina się jak cholera w tym Cave, muszę się ruszyć on dopiero pójdzie dalej.

Dalej, gdy byłem na CTF, i miałem w posiadaniu flage. Trzymałem flage. To bot mi dodawał pille, myślał że to jakiś status i zmarnował mi wszystkie pille....

Bez sensu, teraźniejsze wersje im całkiem nie wypaliły.

Pozdrawiam i czekam na wasze opinie.

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano

Tez sadze ze sie zgorszył expienie mu z kazda nowa wersja gorzej idzie ale ja nie ma mam jeszcze takich problemów jak Ty.

Mi tylko czasami nie chowa itemów do storge

Opublikowano

Wiedziałem , że tak będzie . Coś ładniejsze to nie znaczy lepsze . iBot jest według mnie najlepszy z darmowych . Trzeba po prostu go dobrze ustawić. Moobki bije szybko , weapon switch działa mi jak w sbocie , walkscript ręczny ( dla mnie jest to lepsza opcja niż automat w srokingu , zawsze w hotan na murach bot się zawieszał więc ... ) . Raz zdarzyło mi się ,że kupił 70 purification pilli . Nie wiem dlaczego ...

20358.gif
Opublikowano

@Nie nie wiemy i to nie jest temat o rozwiązaniu Twoich problemach, tylko opinie.

Odpowiedzi o bugach masz w podczepionym temacie....

@topic

Zapomniałem jeszcze, że mam problem z chowaniem itemków do depo i stoi :DD

Ale ok ^^

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano

Mi sroking dziala dobrze tylko 1 malutki bledzik wejdzie do cave zrobi tp i stoi kolo sklepu , wyswietla mu sie ciagle ze nie ma broni do bbufowania i nie biegnie z tego powodu na expa a nie ustawilem ze ma nie biec jak straci bron do bufowania . A i jeszcze dodam ze jestem chinczykiem i nie posiadam broni do bufowania

ale to wtedy tylko daje jeszcze raz start i jest dobrze do dc dziala juz normalnie .

jak dla mnie jest wiec dobry

Opublikowano

Jeżeli chodzi o IBota to wystarczy ustawić wszystko potrzebne i na clientlessie exp... Tam widzisz wszystko całe eq i wogóle ma auto relogina jak masz w nocy np.

• Dodaj nową pozycję...