Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ChatHack to cheat który pozwala na pisanie na wołaj nie co 15 sekund tylko co sekundę, oraz nie ma ograniczenia do 76 znaków jak normalnie tylko do 999.

Pobieramy ten plik:

http://hotfile.com/dl/139748495/7081621432421421423/ChatHack.zip.html

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=7ea27fa9e5b788ba13f2135c075dd0d8bd464ef69f8ff5a28e1b0632e8e964ad-1325612922

Pobieramy plik, wypokowywujemy do Folderu z CZYSTYM (Oryginalny Metin2 PL bez żadnego moda) Metinem PL, klikamy tak na wszystko i uruchamiamy za pomocą {UG} Hack Patch Starter

UWAGA!

Jest to wersja testowa, nie wiem do końca czy działa bo nie mam jak sprawdzić, proszę napisać w razie problemów w poście, postaram się poprawić wszelkie błędy.

Opublikowano

Na Windows 7 mi nie działa :< tzn. odpalam przez to - nic się nie dzieje (wywala tylko czy odpalić jako admin) ... potem zrobiłem własne obejścia i wywala Odpal za pomocą :( Ehh ... szkoda :(

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Na Windows 7 mi nie działa :< tzn. odpalam przez to - nic się nie dzieje (wywala tylko czy odpalić jako admin) ... potem zrobiłem własne obejścia i wywala Odpal za pomocą :( Ehh ... szkoda :(

Dzięki za info, spróbuje coś z tym zrobić, zobaczymy co reszta napisze na ten temat (dużo osób ma 7 ;) ) bo jak nie działa nie tylko Tobie to będe musiał coś z tym zrobić ;p

Opublikowano

przecież nie da sie pisać na wołaj mniej niż co 15 sekund to jest po stronie serwera. w kliencie jak sie usunie to i tak nie można pisać

Opublikowano

a Próbowałeś Rozwiąż Problemy z zgodnością ?

Ker169.gif

Opublikowano

Czyli nie zadziała?(Mam win 7 i nie działa)

Robie intra/avatary/tła dla Youtuberów!  :)
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

GG 50528323! :ninja: 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...