Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem z uruchomieniem CA

HardKoRinPVP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzis wchodze na CA i loguje sie podaje nick haslo naciskam enter i DUPAAAAAA . Tak jakby zwiesza sie ale działa i nic wiecej caly czas tak . Robilem reinstal i nic !

HELPPPP

Największa pompa w grze to

SG556 MARK II

PERMAMENT ;)

Opublikowano

Powiedz dokładniej, zawiesza się i nic nie da się zrobić, czy jest jakiś komunikat? Może net ci muli, powyłączaj zbędne procesy.

Opublikowano

Wyłącz zaporę,zbędne procesy,antywira,sprawdz czy nie masz wirusa bo możliwe ,że to przez niego CA ci się wiesza.

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

dokładnie..to wina neona i ich serwerów..są pewnie zapełnione i reinstale Ci nie pomogą...próbuj do skutku :)

ehh.:)

Opublikowano

Lub spróbuj na inne acc się zalogować. ja tak samo kiedyś nie mogłem się zalogować na jedno acc,wpisałęm passy do 2nd acc i zadziałało.

dópa!

Opublikowano

Lub spróbuj na inne acc się zalogować. ja tak samo kiedyś nie mogłem się zalogować na jedno acc,wpisałęm passy do 2nd acc i zadziałało.

To nie ma zależności jak sa servery przeciążone to wpuszcza 1/100 osób, na jedno miejsce kogoś kto wychodzi sie bije kilkadziesiąt osób.. Twój sposób jest błędy, miałeś farta na drugim koncie bo ktoś wyszedł a ty wszedłeś więc ciebie server wpuścił

Strona CA też mi sie nie wczytuje ;/

Opublikowano

Delta i alpha są full teraz reszta normalne

Delta full O_o

Powinno spokojnie chodzić lecz ja myśle że to nie wina serverów jak piszą koledzy up lecz może bo PLATEK jest Busy więc moze powywalało z tamtąd ludzi jak teraz nie wejdziesz problem tkwi w czym innym i ta opcje eliminujemy

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Wyskakuje jakiś błąd? Jeśli zacznie się to powtarzac jutro, to napisz, bo może to byc chwilowe zapełnienie serwerów.

I pamiętaj o prefiksach.

Opublikowano

nie będę zakładał nowego tematu bo mam podobny problem

Jak włączam combata to ładuje się wszytko żołnierz biegnie po chwili wpisuje hasło i login pokazuje wczytuje wszystko i gra mi się wyłącza.

Niema żadnego błędu czy errora tylko odrazu mi grę zamyka wie ktoś ocb ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...