Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Extreme Hack v2

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś przedstawię najnowszą odsłonę popularnego hack'a który importuje killstreak z szturmu do wsparcia

Instrukcja:

-Ściągamy Hack

-Wypakowujemy

-Włączamy

-Otwieramy gre

-Idziemy do koszar

-Wybieramy opcje które chcemy

screenshotowo.jpg

Downoload:

http://www.multiupload.com/4QGP2JX68Z

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=736e2f7c8dc457c110ef37f7432bae52df829f8315240ea4086836e13b166e09-1325540152

Opublikowano

ale co dokładnie cofnąć? jeżeli chcesz znowu normalne killstreak to ustaw sobie jeszcze raz samemu normalnie w grze i wróci do normy

Opublikowano

Nie da się za to dostać bana gdyż nie używasz to w czasie rzeczywistej gry a jedynie w koszarach , więc na 100% nie dostaniesz bana , osobiście używam to od 2 tygodni i nic.

Opublikowano

chłopie uwierz mi że nikt cie za to nie z raportuje bo mimo równie dobrze mógł być z paki , jak nie chcesz nie używaj ale jeżeli ktoś ma zamiar jeszcze raz pytać o nie wykrywalność to niech nie pyta bo będzie to uważane za spam.

bigdomin jak wszystko działa to może like jakiś? :D

Opublikowano

Pięknie wszystko działa i się ciesze.

Fenks Zaid za hack

Specs:

Intel Core i7 6700k 4GHz | MSI B150 Gaming M3 MSI Armor Geforce GTX 1060 6GB OC DDR5
DR4 16GB 2400 MHz HyperX Fury Black (2x8GB, CL15) | Be Quiet! Pure Power 9 600W
SSD Kingston Suv400s37|240g / Western Digital WDC 1TB
Windows 10 Pro x64

Opublikowano

@foser opisz dokładniej , jak wchodzisz w wsparcie w grze czy hacku?

Wchodzę w program ustawiam że mam na wsparciu rapera predatora i np skrzynkę. Potem chce to zmienić na takie normalne jak są we wsparciu ale po wejściu do gry nie mogę tego zmienić-przy edytowaniu klasy-wsparcie

EXPmIpC.gif

Opublikowano

nie

mi pomożesz? : Wchodzę w program ustawiam że mam na wsparciu rapera predatora i np skrzynkę. Potem chce to zmienić na takie normalne jak są we wsparciu ale po wejściu do gry nie mogę tego zmienić-przy edytowaniu klasy-wsparcie ( czyli w skrócie nie wiem jak to cofnąć na normalne wsparcie)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Mogę spróbować ci to zrobić przez Team Viewer jak chcesz , albo nagraj krótki film jak to robisz , bo mi się aż nie chce wierzyć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...