Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nowy Dział ] Urban-Rivals

mario4311

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Urban Rivals jest karcianą grą mmo. Na początku wybieramy rodzaj kart jakimi chcemy grać. Są 3 do wyboru action, danger i cool. Po wybraniu rejestrujemy się. W grze walczymy na różnych arenach w zależności jaki mamy level. Do wyboru mamy setki kart które kupujemy w markecie za clintz(waluta w tej grze) lub w shop za credits(można je uzyskać walcząc w turniejach albo kopić za realne pieniądze. Podczas walki komputer wylosuje z naszej talii 4 karty, którymi będziemy walczyć w bitwie. Dodatkowo karty potrafią awansować na wyższe lvl. Każda karta ma power, czyli moc i damage czyli obrażenia. Każdy z graczy podczas pojedynku ma 12 punktów życia traci je jeśli jego karta przegra z kartą przeciwnika. Obrażenia może dostać w zależności od damage karty przeciwnika. Każdy z graczy ma pilz(piguły coś takiego jak amfa tylko ze dodaje ataku). Całkowity atak to POWER pomnożone przez ilość pilz jaką dał danej karcie, np. karta ma power 7 i grac dal dodał do niej 2 pilz czyli teraz ma 21 ataku (1 pilz karta ma na starcie). To tyle jeśli chodzi o walkę. Ogółem mówiąc dość dobra gra.

Plusy: -Grywalność

-Setki kart

Minusy:

-Jeśli chcesz grać musisz kupować kredyty za realną kasę(chociaż raz)-Jeśli chcesz grać musisz kupować kredyty za realną kasę(chociaż raz), przez wypelnianie reklam da sie ale to dlugo troche trwa [/code]

Osobiscie polecam Gre jest bardzo Ciekawa i rozbudowana

:)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano
-Grywalność

Ta gra jest nudniejsza od rozmawiania na temat

szkoły.( przynajnmiej dla mnie )

Nie

1325541807-U460344.png

|Member|Pro User|

Opublikowano

Uważam że ta gra jest nudniejsza niż Tibia , te + to chyba tylko według ciebie ...

Wydawanie realnej kasy żeby być fajnym ? Stanowczo

NIE!

Niech inni się wypowiadają

giphy.gif

Opublikowano

1.Jeżeli sub forum w dziale Via WWW to może kogoś przekonasz

2.Gra jest nudna jak falki z olejem i nic z niej nie wyniesiesz

Ogółem NIE

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Jestem na nie.

Dlaczego? CO z tym można zrobić? CheatEngine ? Chociaż wątpię, aby komuś chciało się z tym kombinować.

Grywalność? Gladiatus ma lepszą niż ta gra, a nic z nim się nie dzieje na tym forum. Zbędny dział by był i tyle w tym temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...