Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gdzie znalesc podstawowe informacje o playspan?

reactor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szukam forum, gdzie główną i jedyną tematyka jest playspan, gdzie to dowiem się wszystkiego o tym temacie od podstaw. Proszę o linki do takich for, bo o dziwo nic nie mogę znaleźć na googlach... Jeśli to możliwe to proszę o podanie linków w tym temacie, a jeśli tego zabrania regulamin to proszę o link na PW.

Opublikowano

Chodzi ci o wszystkie informacje związane z playspanem ?

Czy może np. wykonywanie darmowych reklam ? rejestracja ? jak kupywać przez playspan ?

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Jak/gdzie zbierać punkty, czyli gdzie szukać jakiś kodów, jak wypełniać rożne ankiety, zmiana IP no po prostu wszystko co związane z tematyką zbierania punktów.

Opublikowano

Zależy co chcesz wiedzieć na ten temat.Ja często na playspanie wypełniam reklamy żeby premki mieć za free.Do reklam polecam ci program:EASY HIDE IP!jak coś to pisz na PW!

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

@Up: Ale co dokładnie chcesz wiedzieć??

Tu macie temat z kodami i zniżkami na PlaySpan'a:

www.mpcforum.pl/topic/270213-kody-i-znizki-na-playspana/

Opublikowano

małe sprostowanie... Jakikolwiek program do ukrywania IP nie uruchomię to przeglądarki zarówno Firefox jak i IE wręcz stoją w miejscu... Wczytują strony bez końca... Co na to poradzić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...