Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niesłuszny Warn

Raha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak, ostatnio napisałem posta w którym zażartowałem sobie z użytkownika który napisał

posta przedemną, taka jakby ironia.Oczywiście sam post wnosił coś do tematu, więc nie był tylko

jakimś żartem.Podejrzewam że dostałem wtedy upomnienie, nie warna tylko upomnienie od Omka.

Patrzę dzisiaj, a tutaj

----------------------------------------------------------------------------------------------

govv.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------------

Na wszelki wypadek ostrzeżenie Omka

bplw.jpg

Treść postu

emsi.jpg

Link do tematu

http://www.mpcforum.pl/topic/517950-jak-zdobyc-konto-premium-za-free/page__p__3684392#entry3684392

Moim zdaniem warn niesłuszny, zostawiam do decyzji administracji.

@down

Spokojnie, ja chcę wiedzieć tylko czy można tak dawać

warna od tak nie wiedząc o co chodzi.

Poza tym skoro to warn Omka to Neonye mógł do niego

napisać w celu wyjaśnienia sprawy.

1325541807-U460344.png

|Member|Pro User|

Opublikowano

Nie pisz bo i tak nie wygrasz. Nie zadziera z Administracją, bo skończysz jak 15% tego forum. <3

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Warn słuszny, więc o co Ci chodzi?!

On Ci dopiero wyrównał...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Tak, to jest zabawa w moda + namawianie do piractwa + powtórzenie odpowiedzi kolegi wyżej.

Należy Ci się 5%, a nie 0... :)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

@up

Nawet nie przeczytaliście tematu za który dostałem ostrzeżenie.

Tak, to jest zabawa w moda

Przeczytaj temat jeszcze raz to się dowiesz o co chodzi bo mam

wrażenie że zobaczyłeś tylko screen'y

namawianie do piractwa

Gdzie?

Proszę o wypowiedzenie się administracji( administratora lub global moderatora ).

Najlepiej jak to będzie sam Omek.

1325541807-U460344.png

|Member|Pro User|

Opublikowano

Baks i krycha mają racje . Jedynie co możesz robić w sprawie żeby ktoś dostał 5% warna to wysłanie raportu . -.- Także pamiętaj kolego nie pisz że komuś się "należy" tylko wal w przycisk "Zgłoś" i tyle ,a mod wyręczy cie z tym całym pisaniem ,a nawet kiedyś może ci się to przydać w aplikacji na kida ;)

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Jak dla mnie Omek zdjął Ci warna przez pomyłkę bo jak się kogoś upomina to nie zdejmuje mu się warna.

Więc Neonye zachował się tu prawidłowo.

Ale wracając do istoty problemu czyli tzw. "zabawy w moda" to moim zdaniem taka rzecz nie powinna być warnowana albo przynajmniej jednoznacznie zdefiniowana.

Bo sytuacje w której, ktoś informuje kogoś, że robi źle i nie powinien tak robić gdyż jest to niezgodne z regulaminem to jest chęć pomocy od kogoś bardziej obeznanego.

Więc dlaczego taka osoba ma dostawać warna tylko za to, że nie jest moderatorem.

Warnowane powinno być coś takiego:

"Przenieście to do Pogaduszek!!!"

...zamiast po prostu użyć opcji zgłoś czy wytłumaczyć jakoś normalnie, gdzie powinno to być podając jakąś szerszą argumentację.

Jeśli ja miałbym nadawać tego warna co ma autor tematu to nigdy by on nie zaistniał.

Bo nie można jako zabawy w moda traktować posta w którym oprócz tej zabawy jest jeszcze odpowiedź na problem autora.

W tym poście taka się znalazła i nie była ona na dodatek powtórzeniem bo:

Tak jak Pimpus napisał, pozostają Ci tylko konkursy osób typu CTSG, JJAYJOKER.

Inni ( nie wszyscy ) zazwyczaj oszukują, gdyż robią to tylko dla subskrypcji

Poszukaj jakiś konkursów na YT. Dużo znanych gwiazd minecraft'a robi takie konkursy. :)

Bo między tymi postami jest znacząca różnica. Owszem znalazły się słowa mówiące iż będzie to coś podobnego do tego co zaproponował Pimpuss tylko, że jest to jeszcze opisane i autor posta informuje do kogo można min. skierować swe kroki - JJJoker, CTSG.

A także tłumaczy, dlaczego biorąc udział w takich eventach organizowanych przez innych zachować szczególną ostrożność.

Jeśli ja osoba nieobeznana z Minecraftem czyta post Pimpusss'a to owszem jest on pomocny, ale dopiero z postem Rahy wiem do kogo powinienem się udać.

btw:

Raha przeczytaj też regulamin bo wszelakie generatory pozwalające zdobyć coś płatnego za darmo są odłamem piractwa.

Np, taki generator kluczy do Windowsa XP nie jest piractwem? Owszem jest : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Jak to warn słuszny może po prostu kolega stara się na mentora i po prostu chce pokazać co umie lub coś w tym stylu ja miałem kiedyś zdejmowane % za to -,-

Opublikowano

OMG. On tylko grzecznie zasugerował nadanie mu warna. Było o tym setki razy, nawet razor pisał temat i było jasno ustalone, co podchodzi pod zabawe w moda.

Wprawdzie powinieneś dostac warna za offtop, ale nie za zabawe w modka.

@down

też prawda, sorki =)

Opublikowano
Wprawdzie powinieneś dostac warna za offtop, ale nie za zabawe w modka.

Nie było offtopicu. Zobacz jego post w tym temacie i pytanie autora.

Potem pisał na temat.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Omek przez przypadek zdjął Ci warna a Neonye to wyrównał. Gdzie tu problem? ;|

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Dostałeś generalnie 0% za to wiec bez spiny.

Mogłem CI dać 2 warna, który by dodawał 5% ale tego nie dałem, więc warny masz na 0%

Temat ten jest bez sensu, on Ci przez pomyłkę zdjął, a ja przywróciłem Ci poprzedni status, za takie coś % sie nie zdejmuje.

Ale jeśli chcesz to 2 warna mogę Ci dać.

Opublikowano

Boże co za nie ogary.

Ludzie spójrzcie sobie na warny, on miał od początku 0%, więc jak omek dał mu niby warna to nadal miał 0% więc nic mu nie zdjął przez przypadek rozumiecie?

Chyba że macie coś ze zrozumieniem to się nie dziwie.Dopiero Neonye dał mu warna 5% niby za wyrównanie a omek wcale nie musiał dawać warna, to mogło być zwykłe upomnienie.

ps.

Jak jakiś hejter będzie czepiał się o ip to jego sprawa.

Ja wyjaśniałem to z Mou parę miesięcy temu, pozdrawiam.

@down

Wreszcie normalny który coś kapuje, omek nie zdjął ostrzeżenia bo Raha

miał 0% na koncie.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Pomyślcie też o tym ,że Omek może zrobił to celowo. Może chciał zdjąć za "ułatwienie" pracy czy coś... A powiedz, raportowałeś potem tego posta? :P

A tak w ogóle, to ty ostatnio edytowałeś tego posta a nie Omek .

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

"zabawa" w moda = 5% i to jeszcze w formie żartu ?!

Post nawiązywał to tematu w nim zawartego, był pomocny dla osoby, która go napisała, więc nie rozumiem

Neynone nie powinien edytować (tak mi się wydaje), jeśli nie wie, co Omek miał na myśli.

Opublikowano

Warn niesłuszny. Neonye popełnił błąd. Cofam warna. To nie był offtopic. Raha lecz następnym razem powstrzymaj się od postów typu "proponuję temu panu 5%" To Modzi i wyżej ustalają czy należy się 5% czy też nie, a nie Wy userzy.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...