Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Samodzielnie Kupić Silki I Kase Od Joymaxu

Arek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam xD

Mam takie pytanie czy można samodzielnie kupić silki i kasę od JM? Podobno wystarczy mieć kartę i tyle. Czy to jest tańsze niż kupno na allegro?

Odkrywca
Opublikowano

Silki mozesz kupic przeciez przez E-Pin albo przez Paypal. Wszystko masz na stronie glównej napisane. Co do golda to o ile wiem nie mozna kupic. Gold trzeba zdobyć samemu, joymax ci go nie sprzeda. Ale jest duzo film ktore sprzedaja gold do gry. Wystarczy troche poszukac

Core Gaming Team. [GM]Louder aka [GM]FlyingBuddha

1330173832-U15232.jpg

Opublikowano
a jak to zrobić:P przez paypal ? móglby ktos wyjasnic dokladniej ?^^

Jeszli masz konto PayPall i kase na nim to wchodzisz na silkroadonline.net nastepnie item mall -> charge silk i wybierasz metode platnosci.Przez paypal wychodzi sporo taniej niz epin czy allegro;]

a co do golda to polecam silkroad-gold.com mozna kupic silki z agold , samego golda czy tez przerzucic golda z serwa na serw. Wszystko nie zajmuje wiecej niz 10 minut ( ostatnio przelalem 300kk z alps na iris oraz kupilem 500 silk za gold;])

PostalDude - Iris - 90

Rekrut
Opublikowano

jezeli masz problem z silkami i boisz sie kupywac na allegro. napisz do mnie PM. czysta pomoc od Ado Z. nie pobieram nic za fatyge. 18,5 za 50silków

Opublikowano
jezeli masz problem z silkami i boisz sie kupywac na allegro. napisz do mnie PM. czysta pomoc od Ado Z. nie pobieram nic za fatyge. 18,5 za 50silków

nie zabieram nic za fatyge xD hahah a to dobre!!!

sprawdz kurs dolara kolego :P

50 silkow na paypalu kosztuje nie cale 15 zl (mozecie sobie przeliczyc 5$ na zlotowki a dowiecie sie jaka xyz wam korzystna oferte zaoferowal http://kalkulator-walutowy.mybank.pl/)

Ankimone.pngXv_HM_vX.pngMagicMusic.png

bowd10sox.gif+suncq7.gif=serducho.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Te silki za golda to tutaj?

http: //silkroad-gold.com/exchange_silk_gold.php

Mi wyszło że za 30kk golda dostane 336000 silków więc chyba coś źle robię ;D

Mógłby ktos wytłumaczyć jak te silki kupić? :P

Opublikowano

Ej bo Ty tam nie wpisuj 30000000 tylko wpisz 30. bo tam się piszę ile tych milionów chcesz wymienić. za jakieś 100kk masz 50 silków. (chyba) xD

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...