Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

silkroad r ibot 1.1.32 problem

ciara11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Instrukcja!!!!

1)Ściągasz paczkę agbota, wcześniej wyłączasz antywirusa.

2)Robisz drugi folder z silkiem ( czystym )

3)Wypakuj ową paczkę, po czym skopiuj mediapatcher do folderu silka ( sror ).

4)Uruchamiasz mediapatcher z folderu silka, naciskasz kolejno OK, NO, Yes (tylko przy zapytaniu o port dajesz na Yes, przy DNs dajesz NO )

5) Z folderu ibota "iBot_Necessities" wrzucasz do folderu silka ( z spatchowanym media.pk2) hackshielda w wersji 3.0

6)Przechodzisz do ścieżki "C:\Windows\System32\drivers\etc\", edytujesz plik "hosts" i na samym końcu dopisujesz linijkę

127.0.0.1 gateway.silkroad-r.joymax.com

7) Uruchamiasz "Run SROR Hackshield", po czym dajesz start. ( launcher sam się uruchomi!! )

8) Tworzysz skrót do ibot.exe na pulpicie, wchodzisz we właściwości i dopisujesz w ścieżce docelowej LS:5

9)Włączasz ibot.exe ze skrótu, po czym uruchamiasz silka przez loadera (sro_client.exe z czystego silka ).

Miłego bocenia.

@EDIT: Zapomniałem dodać, że należy wejśc w folder "init" w ibocie, po czym wpisać do pliku r_iphs" Ip naszego hackshielda.

Opublikowano

pontius , jak włączam loadera to mi wylącza sie silk po chwili i loader...(okienko od niego..)

Jaką masz wersję loadera? Wrzucasz loadera do foldera silka? Jeśli tak, to tego nie rób. Ja posiadam wersję "5d"

Opublikowano

użyj edxloadera 5D , skrót możesz umieścić sobie gdzie chcesz tak samo folder z ibotem.

I nie musisz robic drugiego folderu z silkiem jak pisał pontius (nie wiem czemu miało by to niby służyć)

no cóz to skończyła się moja przygoda ze sro-r, miałem nadzieje że ten pieprzony HS server nie będzie już wogóle potrzebny a tu znów go dodał ...szkoda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...