Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Unable to run game do to client file being corrupted

Aroslaw95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od jakiegoś czasu.. wyskakuje mi ten błąd przed pojawieniem się okienka do wpisania Loginu i hasla , gdy zrobilem reinstal za pierwszym razem gra się włączyła , przy kolejnym logowaniu już było to samo pomocy !!

dla tego kto pomoże wyslę mu sms na nx z góry dzieki !

Opublikowano

Chodzi o to, że masz uszkodzonego klienta gry, pobierz ją od nowa ( zrób reinstala).. Próbuj do bólu bo reinstal Ci nie pomógł, ponieważ czasami jeden reinstall gry nie pomaga :D

Ale HS zaktualizuj, bo może w tym jest problem

Opublikowano

Chodzi o to, że masz uszkodzonego klienta gry, pobierz ją od nowa ( zrób reinstala).. Próbuj do bólu bo reinstal Ci nie pomógł, ponieważ czasami jeden reinstall gry nie pomaga :D

Ale HS zaktualizuj, bo może w tym jest problem

jak się aktualizuje HS ? :D

Opublikowano

>< Obczaj poradniki , jak zaktualizować.

Ale to nie tego wina.

Musiałeś walnąć jakiegoś starego mod'a lub bez bypassa , i plik .Rez jest uszkodzony.

Musisz tak reinstal lub od kolegi wziąść i podmienić pliki..

Inaczej ni da rady.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nic nie podmieniałem , żadnych modów i tym podobnych chujostw.. gram czysto więc nie bawi mnie takie coś a mógłbyś mi to spakować i wstawić na jakiś host ?;> bo ode mnie koledzy nie grają w to :D

Opublikowano

Hmm...chujostwa to nie są...

Musiałeś złą pobrać instalke..

Najlepiejn te z torrentów i ch*j :)

Albo poszukaj od najnowszego patcha chyba 70 teraz był..

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Instalka moja ma z ok. rok :D :D , instalowalem za każdym razem i było dobrze , aż do jakiegoś czasu ;) , ok ściągam nową instalkę zobaczymy może pomoże ;)

Opublikowano

Powiem może tak, problem może tkwić w instalce Combata, ponieważ jak instalujesz ponownie CA cały czas wyskakuję ci ten błąd. Problem jest w tym, że mogła ci się źle ściągnąć instalka CA, jeśli pobranie nic nie pomoże i dalej ci się będzie to działo zrób formata.

Opublikowano

Powiem może tak, problem może tkwić w instalce Combata, ponieważ jak instalujesz ponownie CA cały czas wyskakuję ci ten błąd. Problem jest w tym, że mogła ci się źle ściągnąć instalka CA, jeśli pobranie nic nie pomoże i dalej ci się będzie to działo zrób formata.

formata robilem , było to samo :D gdy sciągalem instalkę nową wyskakuje mi teraz nowy błąd "microsoft coś tam " :D widocznie to jest znak zeby sobie zrobic wolne na pare tygodni od tej gry ;) , chociaż i tak wracając po przerwie zagrałem ledwo tydzien :)

Opublikowano

Daj ss z tego błedu..

Pewnie nie masz aktywatora systemu do pirata ><

Albo Visual C++ , i inne bibloteki x_x

Własnie ten błąd z Visual ++ poradzisz coś na to ? :)

Opublikowano

tutaj pod 32 bity

http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=5555

tutaj pod 64 bity

http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=14632

to z oficjalnej strony Microsoftu więc..;) nie powinno być problemu...

ehh.:)

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Siemka.

Także mam ten problem i nie mogę go rozwiązać. Ściagnałem wczoraj wieczorem grę pograłem z pół godzinki i dziś juz nie działa.

Zrobie reinstal to mogę raz zagrać potem znowu to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...